Vuvuzella gamzebngaa_dmr insaAllah vardir bende oyle hissediyorum bat 20 bakalim kan vericem 2 gun sonra guzel haberlerle gelirim insaAllah 🥰🥰🥰🥰
Kubra9696 Esramuhammet81 Benimde 7.günüm hic bir belirtim yok bu ikinci defa çatlama iğnesi oluşum 12.gün olursa erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
gamzebngaa_dmr Behicelif Bugün alt karın bölgesinde ağrım var belirti mi bilmiyorum göğüslerim yumurtlama gününden beri ağrıyor vücudum bana oyun mu oynuyor bilmiyorum yumurtlama hariç 7 günüm bakalım inşallah vardır ya 🙏
Behicelif gamzebngaa_dmr inşAllah canım şimdi sen söyleyince farkettim benimde göğüslerimde hassasiyet var kasığım zaten hergün az da olsa bir ağrı yapıyor. Umarım psikolojik değillerdir
umayfalay12 Esramuhammet81 klomenden sonra çatlatma iğnesi henüz 1.günümdeyim çok yeniyim doktorum 17gün sonra test yap dedi
minigiminannesi03 umayfalay12 cnm 12 veya 15ci gün yapsan testte çıkar ama sen genede kan testi yaptir ilk önce kana sonra idrara geçiyor
Esramuhammet81 se2206 Günündeyim bel ağrısı ve ara ara kasıklarıma kramp giriyor başka bi belirti yok bunlarada ne kadar belirti denilirse siz kaçıncı gündesiniz belirtilerinz varmı
se2206 Esramuhammet81 benmde arada hafif kramplarm bı de akıntım var biraz ama akıntinin onla alakası yok diye düşünüyorum
minikmucizemmmmmm Esramuhammet81 bende dün çatlatma iğnesi vurdurdum femara kullanmıştım bu ay. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah hepimiz bu ay🤲🏼