hayat_23 https://imgyukle.com/i/oBr9jA Sanirim kuruma çizgisi 😊 Umudum yok ama çekeyim dedim 🌸 Sabah ilk 20 dakka bse yoktu, akşam baktım böyle olmuş. Canli daha pembe cizgisi, kuruma çizgisi siyah olmaz mı? Neyse umutlanmym😀😜
Berfi hayat_23 Belki kurumadan önce görememişsindir çok silik olduğu için. Tekrarla testi bence ama hamile olma ihtimalin var.
ilhaninannesi hayat_23 bence tekrar yapın 20 dk uzun bi süre. 5 dkdan sonra Kİ sonuca aldırış etmeyin diyorlar ya .
hayat_23 Berfi valla testin dibine girmiştim bse yoktu hayalet bile, pekte umutlanmak istemiyorum cuma gününü beklkym en iyisi adete 7 gün var çıkmaz sanirim
temmuzannesi01 hayat_23 bence var gibi pembe bildiğin adetine daha var ondan böyle olmuş olabilir biraz daha bekleyip tekrarla gönlüne göre olur inşAllah herşey
Husnan hayat_23 benimde böyle olmuştu dayanamayıp hastanede kan vermiştim şükür 10. Haftamdayım şuan🥰daha erken yaptığın için vücudunda hgc oranı az olduğu için silik çıkabiliyor böyle sen gününü bekle geçsin öyle yap daha için rahat olur☺️
Irmm2816 Valla ben 4 tane yapmıştım 4üde negatifti saatler sonra bile kuruma çizgisi yada bi karartı bile olmadı o yüzden bi kaç gün daha tekrarlayın derim