35SD28 Merhaba, henüz aşı olmadım 31+4 üz. Perşembe günü doktorumla görüşüp aşı olmayı düşünüyorum. Turkovac yeni çıktı ama vurulan var mı acaba? Sinovac vurulayım diyorum. Biontech ağır gelebilir diye düşünüyorum.
Mrv1007 35SD28 ben 30. Haftamda üçüncü doz biontech oldum, kol ağrısı dısında hiçbir yan etki olmadı. Turkovac için yorum yapamıyorum olan kimse yok etrafımda. Şifa olsun bol bol antikor olsun inşallah
moom222 35SD28 daha piyasaya sürülmedi cnm bizim asimiz şehir hastanelerinde var şuan da eğer gelirse diger hastanelere ben olmayı düşünüyorum sinovac dan daha etkili imiş biontek bnde hamilelikten önce iki kere vuruldum
Defne2018 35SD28 merhaba bende hamilelikten önce olmuştum biontech aşımı 1 i bugün 32 3 oldum 2 yi vuruldum 5 saat oluyo hafif kol agrısı var sonrdan daha kötüleşir mi bilmiyorum
Bendiyebiri 35SD28 ben biontech vuruldum canım onu önerdi doktorum. Türkovac yoktu ben olduğum zaman. 2 doz oldum şuan hiçbir sıkıntı yaşamadım çok şükür biraz kolum ağırdı o kadar. Buda bünyeden bünyeye değişiyor. Bazılarını çok hasta ediyor bazısında bişey olmuyor. 3. Doz şuan görünmüyor bende ileride duruma göre çıkarsa karar vericem ne olacağıma ama korktuğun gibi olmadım çok Şükür.
Rbeyz Ben iki doz biontech olmuştum o yüzden üçüncüyü de biontech oldum. Turkovac olan duymadım henüz çevremde hamile çok olan olursa buraya yazarım
Merveii Rbeyz kaçıncı ayinizda oldunuz 3.dozunuzu? Bende 2 doz biontech oldum ama gebelik öncesi olmuştum 5 ay gecti ustunden. Bir yan etki olur diye 3.dozu olmaya korkuyorum.
Rbeyz Merveii Merhaba bu mesajı görmemişim galiba ben beşinci ayın içindeyken olmuştum. Kol ağrısı yaptı bı de sonraki gün biraz halsizlik.
35SD28 Mrv1007 Amin inşallah 🤲 ben aşı olacağım hafta covit oldum o yüzden kaldu. şükür çok hafif atlattım. Bağışıklığım çok düşük ağır gelir diye korkuyorum.
[silindi] ben bugün gittim biontech oldum iki üç saat oldu bi sıkıntı yok 3. dozu oldum. turkovak bence koruyuculuğu olmayan bir aşı sinovac ta. o yüzden millet 5. 6. doz aşısını oluyor. yurtdışına çıkacağımız için biontech oldum ben
35SD28 Defne2018 şifa olsun inşallah 🤲 benim penisiline alerjim var çoğu aşıdan korkar oldum. Tetanoz aşısını bile korka korka oldum.
Poyrazin_annesi Şuan randevu sistemıne turkovac daha düşmedi. Bnde hamılelıgımde 2 doz bıontek oldum yan etkı yapmadı. 3 ncü dozuda bıontek olcm
35SD28 Bendiyebiri çok şükür adınıza sevindim. Dr bana da biontech önerdi. Eşim korkuyor ateş yaparsa diye. O zaman sinovac olayım diyorum. 17. Haftada covit oldum. Çok çok hafif atlattım.