Cerenayd ahh ahh çok zor doktorum krem ve fitil verdi ancak geçti Hametan kullanabilirsiniz

Cerenayd bende de oldu ama geçmedi o acıyı sancıyı yaşayan biliyor valla ben istanbulda oturuyorum Ankara’ya gittim bir haftalık bebeğimle ameliyat oldum Allah kimseye vermesin

Ccgdm bana hicbirsey vermedi sadece bepantholun bebek kremi varya onu sur dedi

Cerenayd ben 4.evreydim yani son evre düzeyine göre değişiyor. Doktora gitmeni öneririm. Gidene kadar duşta basur olan yere sıcak su tut 10 dk boyunca ve gazlı beze batikon dök ve basur olan yere sür çok iyi geliyor ben doktora gidene kadar bunlarla rahatlamıştım

Cerenayd doktorunuz ile görüşün bende de oldu krem verdi doktorum iki tane iyi geldi onlar birde ılık suya oturmamı istedi ama sıcak olmamasına dikkat edin

Bende öyleyim 30.haftamda hatta meme oluşumu var cok canim acıyor doktorum procto glyvenol verdi 1 kere sürdüm cok ama cok rahatlattı bence sorun doktorunuza o kremi yazsin

Happycivcivmom cok teşekkür ederim sorup yazdircam sey bide ayiptir sormasi meme sertmiydi benimki baya sert ve iki tane

Cerenayd normal doğumda da sezaryen doğumda da hemoroid sorunu çıkabiliyor. Sarı kantaron yağı sürün pamuk yardımı ile. Geçmiş olsun 🙏🏽