KaderAKAN Pamukdeniz valla bence git ben gitmicektim esim zorla goturdu ama doktor dedi 1 saat daha gec ameliyat etseydik seni bebegi kaybederdik Allah korusun
KaderAKAN Deryaq soyle diyim gun icinde 5 kere falan bazen 3 saat sonra oluyor bazen 5 dakika sonra hani net bi aralik yok
KaderAKAN Dmlasabiha her ne olursa olsun ihmal etme derim biseyim yok dedim hafife aldim ama az daha bebegimi kaybedecektim
Dmlasabiha KaderAKAN korkuyorum da aslinda kalp romaztizma hastasyim bide doktorum izinde bayram sonu kontrolumuz 3 hafta sonra kalp doktorum uygun tarih belirliyecek buyuk ihtimal ..
Naz555 KaderAKAN benimde bebeğim drvamlı bır yerde toplanıyor sertleşiyor korkuyorum aslında 32 haftalıgız suan ama ultrasonda 2hafta önde
Naz555 KaderAKAN ya bel agrım var catı agrımda fazlasyla var yürürken saga sola donerken cok zorlanıyorum
Canimmmm KaderAKAN geçmiş olsun canım bnm Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla kucağına alırsın Allah yardımcın olsun 3 hafta kısa bir süre yinede bnm kardeşim 1,5 ay yattı şimdi 13 yaşında
Canimmmm KaderAKAN alırsın inşallah canım benim sağlıklı sıhhatli kuvezden çıkınca haber verir misin merak ederim sizi
Cicianne KaderAKAN Allah yardımcın olsun bende 30.haftada vuruldum iğneleri erken doğum riski var 32deyim şimdi. Emzirebiliyormusun süt sağıp mı veriyorsun yoksa hiç mi almıyorlar nasıl oluyor ?
KaderAKAN Cicianne bebegin daha emme fonksiyonu gelismedigi icin serumla besleniyor emziremiyorum sagipta veremiyorum malesef