KaderAKAN Deryaq benmki damla damla aktigi icin hic anlamadm hani burda diyorlarya su gibi akiyor falan hic oyle olmadi
Deryaq KaderAKAN anladım büyük geçmiş olsun rabbim evladınıza şifa versin 🙏🏻 Kaç haftalık Doğum yaptınız peki açılmanız kaç hafta sonra oldu hiç mi belirti vermedi anlamadınız mı
Ntugba KaderAKAN çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağıma alırsın hergün biri erken doğum yapıyor çok üzülüyorum hepimiz inşallah sağlıkla aliriz küvezde yavrularimizi
Ntugba KaderAKAN çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağıma alırsın hergün biri erken doğum yapıyor çok üzülüyorum hepimiz inşallah sağlıkla aliriz küvezde yavrularimizi
Pamukdeniz KaderAKAN agrılarınız oldu mu bende 32. Haftadayım dün gece belimden agrılar geldi resmen yürüyemedim korktum bende bebek iyi mi kaç kg dogdu 😇 siz nasılsınız 😇
Pamukdeniz KaderAKAN aynı bende de var özellikle aksamları oluyor acaba olunca hastaneye mi gitsem 🤔😕
Naz555 KaderAKAN benimde bebeğim drvamlı bır yerde toplanıyor sertleşiyor korkuyorum aslında 32 haftalıgız suan ama ultrasonda 2hafta önde
KaderAKAN Pamukdeniz valla bence git ben gitmicektim esim zorla goturdu ama doktor dedi 1 saat daha gec ameliyat etseydik seni bebegi kaybederdik Allah korusun