Fatma_4224 gamzebngaa_dmr kendimde belirti aradığım yok kuzum zaten belirtim de yok dediğim gibi adet olmuşum gibi akıntım var resmen adet oldum zannediyorum nasipde ne varsa o oluyor 4 yıldır deniyoruz zaten asla belirti aramadım bugüne kadar belirti varken de kesin hamileyim demedim kendimi boşuna umutlandırmaya niyetim yok açıkcası test yaparım ona göre yol izlerm sanırım rahim filminden dolayı gecikti keşke gecikmeseydi zaten yumurta tembelliği yaşıyordum ilaçla falan gelişiyordu şimdi tekrar sil baştan başlamak istemiyorum 😑😭
gamzebngaa_dmr Fatma_4224 inşallah hamilesindir canım adetin gecikmişse yap bence bir test en azından kafan rahat eder
Fatma_4224 Hayal95 benimmdunyamm La_Liberte annesinin_beybisi Shlshss gamzebngaa_dmr Dolis Bfduam Kızlar 4 gün gecikmeli ile bugün adet oldum test yapmaya gerek kalmadı bu ay döngüm 29 gun sürdü teşekkür ederim hepinize ♥️
Bfduam Fatma_4224 rica ederim ne demek🌹 inş filmden sonraki aylar uğur getirir,bende geçen ay çektirmiştim, ilk adetim daha fazla kanamalı olmuştu,senin nasıl olacak bakalım, yazarsıın.
Fatma_4224 benimmdunyamm inşaallah kuzum bekleyen isteyen herkese nasip olur inşallah inanki tedavide oldugum her ay adet oldugumda oturup aglıyordum 2 aydır tedaviye ara verdik bu ay gecikince bi tuhaf oldum ne uzuldum ne sevindim ne karışık duyguymuş hamile bile kalsam sanırım buna inanamazdım 😏
benimmdunyamm Fatma_4224 Bende tedavi gördüm bende polikistik var çatlatma yaptık çok umutluydum kan verdim negatif eve geldim hüngür hüngür ağladım çok ağladım zaman oldu ama hep dua ettim dedim bıraktım tedaviyi falan artık istemiyorum bıraktım bıraktıktan 10 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım Allah’ım siniyor bir şekilde kimsenin kucağıni boş bırakmasın rabbim bol bol dua et
Fatma_4224 benimmdunyamm bizde 4 yıldır deniyoruz kuuzm bende de tembellikmvar yine de olmadı tedavi gördüğüm halde ayreten amh düşüklüğüm var yaşım daha 21. Rabbim ne zaman ol derse o zaman olur ama acele ediyoruz işte olsun diye tabi elimizden de bişey gelmiyor ki keşke durumumuz olsa da tüp bebek falan yaptırabilseydik rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almanı nasip etsin canım cok sevindim inşaallah herkes bir gun anne olur 🤲🏻🤲🏻
benimmdunyamm Fatma_4224 Amh düşükse canım bekleme kredi falan fistan altın falan varsa bozdur tüp bebek yaptır
Fatma_4224 benimmdunyamm altın vs yok kuzum zaten dugunu bile zar zor yaptık eşimin ailesi zaten düğüne bile gelmedi altın bile takılmadı anlayacagın zaten 4 yıl oldu evleneli altın olsaydı yine coktan bozdurmuş olurduu. Instagram da bir doktora sordum amh1.21 benim. 1.5 altı düşük sayılıyor ama doğal yolla gebe kalamazsın diyemeyiz buna diyor
Azra_Mom Fatma_4224 akıntı çoğalması belirtiler arasında bende kendimde farketmiştim normalde yumurtlama dönemi oluyor sonra bir süre olmuyor sonra tekrar akıntı başlıyordu adet öncesi ama bu sefer yumurtlamadan sonra hep devam etti akıntı diyebilirim bu dikkatimi çekmişti ve göğüs kenarları pembe olan yerler daha rengi belli olmuştu bu iki belirtiyle aklıma şüphe düşmüştü ama tabiki bunlar hep kesindir diyemeyiz bende çok araştırıyordum ama cevap herzaman belirsiz tek yol test yapmak şüphem olduğu için 2 güne bir test yaptım öyle öğrendim sabah ilk idrarla test yap
Fatma_4224 Azra_Mom ben ilk kez bu kadar yoğun akıntı yaşıyorum yumurtlama dönemi zaten adet bitiminden 10 gune kadar oldugu için o dönmeler dede akıntım oluyor ama bu kadar fazla olmamıştı hiç ama bugun adet oldum
duman16 gamzebngaa_dmr dediklerini bende yaşadım ama o kadar çok beklenti içine girmedim ilk deneyimimizdi yine de olmayadabilir hemen dedim.sona dogru yaklaşınca hafif mide bulantısı halsizlik oldu.bende 2-3 erken adet oldum
Fatma_4224 Bfduam Bugun agrılı adet görüyorum ve kanamam genelde yoğun oluyor bugünde ilk gun olmasına rağmen yoğun geliyor