Fatma_4224 Adetim 4 gün gecikti ama aşırı bir şekilde akıntım çoğaldı başka herhangi bir belirtim yok 2 gündur post açıyorum 1,-2 kişi ancak yazıyor
Hayal95 Fatma_4224 Canım cidden belirtiler hep boş çıkıyor nerdeyse 4 yıldır bu serüvendeyim ama cidden helede akıntı hiç ayırt edici bir belirti değil hamile kaldığım ay akıntım herseyim aynıydı adetle ama hamileydim kaybettim onu..
La_Liberte Fatma_4224 test yapın gebelik belirtileri hemen başlamaz. Adet öncesi gebelik ve adet belirtileri de birbirine çok benzer olduğu için ayırt etmek biraz zor.
annesinin_beybisi Fatma_4224 canım ne yazik ki belirtiler hic dogru çıkmıyor ben kac sefer kendimi hamile zannettim basim dönüp midem bulandigi bile olsa vücut cok istediği icin yapıyormuş . tek yolu test yap 4 gün gecmis cikar diye düşünüyorum en yakin zamanda yap
gamzebngaa_dmr Fatma_4224 Ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım akıntım oldu midem bulandi kokular rahatsız ediyordu tamam dedik hamileyim test yaptım çıkmadı ve 2 3 gün erken adet oldum psikolojik bu gerçekten sen neye kendini hazirlarsan vücudun ona göre sana oyun oynuyor resmen bu ay hiç biseyden şüphe etmiyicem adetim geçene kadar beklenti çok yoruyor en iyisi boşver vermek elde değil biliyorum bende aynı şeyleri takıyorum ama ALLAH ol dediğinde olur herşey kısmet bekleyen herkesin istediği olur inşallah 🙏
Fatma_4224 Hayal95 bizde 4 yıldır bebek deniyoruz ben hiç gebe kalamadım o yuzden ne nedir bilmiyorum açıkçası bu ay rahim filmi çektirdim hala gelmedi 4 gun geçti bugun ikindine kadar gelmezse eşime test aldırıp yarın erkem saat de test yapıcam sonra da adet söktürücü madaj yapıcam
Fatma_4224 Hayal95 benimmdunyamm La_Liberte annesinin_beybisi Shlshss gamzebngaa_dmr Dolis Bfduam Kızlar 4 gün gecikmeli ile bugün adet oldum test yapmaya gerek kalmadı bu ay döngüm 29 gun sürdü teşekkür ederim hepinize ♥️
benimmdunyamm Valla adetten önce belirtiler ve gebelik belirtileri çok benziyor o yüzden tek çare gecikme beklemek
Hayal95 Fatma_4224 Benimde rahim filminden sonra 15 gün adetim gecikti hatta doktor bana şey dedi sen şimdi tam ümitlendin demi dedi ..Ben hemde çokk ..Bazı kadınlarda gecikme yapıyor rahim filmi inşallah seninki gebeliktendir canım gönülden istiyorum..
Fatma_4224 Hayal95 en son 2 yıl once çektirmiş tim gecikti mi hiç hatırlamıyorum zaten umutlanmıyorum ki kuzum ama gebe değilsem söktürücü masaj yaparım diye ugrasıyorum eşime test aldırcam yarın yapıcam testi aslında cok istiyorum ama olmayınca olmuyo işte 4 ay Yumurta takibi yaptırdım yumurta tembelliği vardı bende ilaçla gelişti çatladı ama yine de gebe kalamadım 😭😭
Hayal95 Fatma_4224 Nasip olmayınca olmuyor ben aşılama ilaçlar ebeler macunlar rahim filmler herşeyi denedim sadece bir kere gebe kaldım oda düştü yine başa sardık yine gebe kalamadım canım daha vakti gelmedi demekki beklicez bizde
Fatma_4224 Hayal95 maalesef vakti saati olunca ne yaparsak yapalım olmuyor inşaallah hayrlı sonuclar alırsınız sizde gerçekten beklemek cok zor 😭
Fatma_4224 annesinin_beybisi kuzum amacım belirti aramak değil de ne bileyim Boyle resmen adet olmuşum gibi hissediyorum hani okadar akıntı cok ki bi bakıyorum olmamışım her seferinde bu sefer kesin geldi diyorum
Fatma_4224 gamzebngaa_dmr kendimde belirti aradığım yok kuzum zaten belirtim de yok dediğim gibi adet olmuşum gibi akıntım var resmen adet oldum zannediyorum nasipde ne varsa o oluyor 4 yıldır deniyoruz zaten asla belirti aramadım bugüne kadar belirti varken de kesin hamileyim demedim kendimi boşuna umutlandırmaya niyetim yok açıkcası test yaparım ona göre yol izlerm sanırım rahim filminden dolayı gecikti keşke gecikmeseydi zaten yumurta tembelliği yaşıyordum ilaçla falan gelişiyordu şimdi tekrar sil baştan başlamak istemiyorum 😑😭
duman16 gamzebngaa_dmr dediklerini bende yaşadım ama o kadar çok beklenti içine girmedim ilk deneyimimizdi yine de olmayadabilir hemen dedim.sona dogru yaklaşınca hafif mide bulantısı halsizlik oldu.bende 2-3 erken adet oldum