Koalam27 ggglq11 Ben de rahatlamak icin gittim,ama simdi de artış kaç,keseyi ne zaman gorurum,falan filan diye kafayi yiyorum) her halde ilk bebekte Boyle oluyor)
ggglq11 Koalam27 verdim kan testi hiç sanmıyorum hamile olacağımı ama 2 saat sonra çıkacak sonuç bekliyorum bakalım canım sende kafana takma stres yapma allahım hayırlısı neyse nasip etsin 💖
Umudayolculuk Selamlar arkadaşlar Benimde bugün adet günüm gelen giden yok henüz. 2 gün önce kesin adet olacağım dediğim ve her adetimde olan belirtileri yaşadım fakat adet olmadım. 2 gündür çok fazla bel ağrım kasık ağrım var. Arada mide bulantısı oluyor ama reflüm olduğu için pek şüphelenmiyorum.Haziran ayında kimyasal yaşadım ozaman da böyle zorlu ağrılar yaşamıştım. Bu ay farklı olarak mfk denedim. Faydası oldu mu bilemiyorum hayırlısı artık. Test yapmak istemiyorum. Test fobim oluştu resmen.
Bfduam Mucizebeklerkennn sonuç belli oldu mu? Yumurtlamadan kaç gün sonra bulantı başladı? gamzebngaa_dmr adete 6 gün varken, yumurtlamanın kaçıncı günüydü?
Mucizebeklerkennn Bfduam yok canım testi altı gün önce yaptım silikti. Yarın sabah bata iki gün kalmış oluyor yarın yapacağım inşallah
gamzebngaa_dmr Bfduam Hiç bilmiyorum canım kızım şuan 3 buçuk yaşında ilk evlendigim ay hamil kalmıştım tabi haliyle sık sık ilişki oldu o yüzden hiç bilmiyorum ama 14 Ağustos adet tarimdi 11 Eylül’de tekrar adet olmam gerekiyordu 6 gün vardı öğrendim tam hangi gün oldu bilmiyorum
Bfduam Koalam27 adet önceside kasık ağrısı oluyor ya, nasıl ayırt ettin bu kasık ağrısını adetten farklı olarak?
Koalam27 Bfduam Ben bir cok şeyden hiss etdim. İlk önce geceleri ates basip sabahlari geciyordu,gogsum adet gunune 1 gun kala agrirdi genelde ama bu sefer 1hafta kala agrimaya başladı. Kasik agrisi da biraz daha şiddetli idi,adet ağrısına göre.
nuhunannesi42 ggglq11 benim adetime 2 gün vardı ara ara kasik sancısı batması oluyodu öyle anlamıştım bide göğüs ağrısı vardı