Mucizebeklerkennn ggglq11 valla dayanamıyorum artık İstah falan kalmadı ağzımda tat yok değişik bir haldeyim
EgesMomm Mucizebeklerkennn test yerine kan verin bence düşük de çıksa enazından değerin olduğunu bilirsiniz
Azra_Mom Mucizebeklerkennn eğer belirtilerin gebelikten kaynaklıysa çıkar testte diye düşünüyorum yarın sabah ilk idrarla bi deneyin bakalım en garanti ilk idrar bütün kanı süzüyor sabaha kadar daha doğru sonuç alırsın
Azra_Mom Mucizebeklerkennn çıkabilir daha erken çıkanlarda var çıkmazsa 2 gün sonra tekrar yaparsın 2 test al gitmişken eczaneden ben hep öyle yapıyordum
Koalam27 ggglq11 hemen çıkmıştı, çıka bilir yarın bir test yapın,bize de haber verin ,merak ettim simdi)
gamzebngaa_dmr ggglq11 Cikar canım varsa benim İlk gebeligimde adetime 6 gün vardı erken gebelikte çıkmıştı sonra acile gidip kan vermiştim ordanda çıkmıştı hayırlı olsun inşallah 🙏
Bfduam Mucizebeklerkennn sonuç belli oldu mu? Yumurtlamadan kaç gün sonra bulantı başladı? gamzebngaa_dmr adete 6 gün varken, yumurtlamanın kaçıncı günüydü?
Koalam27 ggglq11 ha bir de bende de sivilce cikti baya,kasik agrisi da vardi. Zaten bedenini taniyorsan ayirt ede biliyorsun adet agrisi ile farki
Bfduam Koalam27 adet önceside kasık ağrısı oluyor ya, nasıl ayırt ettin bu kasık ağrısını adetten farklı olarak?
Duyguu25 ggglq11 benim bı kızım var nasip olursa 2. İstiyoruz bakalım yumurtlama döneminde birliktelik oldu pazartesi günü adet olucam ama hiç tecrübeli gibi değilim herşeyi unutmuşum inşallah hamileyimdir kasik ağrım var göğüs hassasiyeti falan da var ama bunlar adet belirtiside olabilir inşallah rabbim tekrar tattirir bu duyguyu
Koalam27 ggglq11 Ben de rahatlamak icin gittim,ama simdi de artış kaç,keseyi ne zaman gorurum,falan filan diye kafayi yiyorum) her halde ilk bebekte Boyle oluyor)