Zzbrncibzkrt Deletedmom154 evet başka bi görüş de alacağım ama gittiğim doktor da donanımlı bi doktor o yüzden biraz umutsuzlandım inşalalh yanılır🙏
Deletedmom154 Zzbrncibzkrt 5 haftada genellikle kese görülür 7 haftada ve daha sonrasında kalp sesi duyuluyor.Insallah duyarsınızz🤲
Zzbrncibzkrt Melisa0002 beta bakmadık tekrar istemedi öyle birşey ultrasonda görünene göre mi gelişimi baz alınır sat a göre mi 🤷♀️
Melisa0002 Zzbrncibzkrt bende kalp sesi 5.5 haftasında duyulmadığı için 7 haftasında yine gel dedi. Ultrasonda kalp sesini dinlemek için. Yani normal 8 haftaya kadar duyulmaması.
Melisa0002 Zzbrncibzkrt brnce ultrasonda görünene göre, son adet tarihiyle hesabladığımda ben 7.6 günlük hamileyim. Ama ultrasona göre 6.6 haftalığız.
Zzbrncibzkrt Deletedmom154 kese görüldü yolk keseyi de gördük kanamam falan oldu o arada oda çok yoğun olmadı bile şimdi de böyle deyince kafamı allak bullak etti 🙄
eflinveannesi İlk zamanlar kacda bir doktora gittiniz ben henüz düzen otutturamadim en son gittiğimde 5.5haftalik hamileydim 5gun sonra birdaha çağırdı ama o doktoru beğenmediğim için ona gitmek istemedim biraz uzatmalı gitsem sknti olurmu sizce
Deletedmom154 eflinveannesi ilk zamanlar ayda bir gidiyorum.Dogum yaklaştıkça gitme sıklığı çoğalıyor. Bende buzamana kadar 2 doktor değiştirdim🎈
mutlugebeee Zzbrncibzkrt benimde senin gibi geç döllenme olmuştu hem keseyi geç gördük hem kalp atışını. 7+3 falandı kalp atışını duyduğumuzda sizinde daha zamanınız var korkmayın inşallah duyarsınız🙏🏼
umran__ Zzbrncibzkrt şakır şakır kanamam var benimde kalp atışını duymadılar 5+3 dü ama kürtajdan hiç bahsetmediler hiç merak etme gittiğinde o kalp atışını duyacaksın. Sadece kanamanın devamı olmaması için yat ara ara yorulmadan evde dolaş ama hep yat ve güzel hayaller kur 🙏🏻
Zzbrncibzkrt umran__ dinleniyorum canım hep evdeyim zaten teşekkür ederim desteğin için umarım senin içinde herşey yolunda gider güzel haberler alırız 🌸🤲🤲
sunset_momy Zzbrncibzkrt Kuzum ben 8 haftalık gebeyim daha kalp atışını duyamadım seninki daha çok küçük geç döllenmedir inş önce keseyi görüp ilerki haftalarda kalp atışını duyarsın. Dua et bende duyuyum
Zzbrncibzkrt sunset_momy ya benim doktorum niye acele etti ki bu kadar anlamadım inşalalh sende hayırlısıyla duyarsın 🙏🙏