Nergissi Esmavoles ikisi aynı renk olunca yumurtlama zamanı demektir. Tekrar silikleşince de çatladı demektir. Onun dışındaki siliklerin bir anlamı yok. Yumurtlama gününü değerlendirin iki günde bir yapın. Spermlerin kalitesi için
Esmavoles Nergissi ben adet bittikten sonra basladim hep silikti bu kafama takilmisti. Bilgin icin tesekkur ederim insallah bu sefer hayirli habr alirim😊
Nergissi Sultanbayram kimyasal gebelik için iki günde bir kan testi verip öyle anlarsınız. İki günde bir değer ikiye katlanıyor. İdrar testiyle hiçbir yere varamazsınız. Hamile olduğunuz için silik çıkıyor kan verin artık
ilkgebelikk Sultanbayram muhtemelen gebesiniz benimde silik çizgiydi 3-4 gün sonra tekrar test yaptım çizgiler netleşti. Silik çizgi gebeliğin erken dönemi olduğunu gösteriyor
Gulcingezer Sultanbayram ikinci cigi ne kdar ailik olursa olsun eger varsa ztaen pozitif test sadece daha yeni oldugunu gosterir hayirli olsun
Nergissi Sultanbayram düşük tehlikesi yapmaz fakat bu kadar erken muayeneye gerek yoktu. Değeriniz 2 bine yaklaşınca kese görünür . Hayırlı olsun tebrikler
gamzebngaa_dmr Sultanbayram Hamilesin canım benimde ilk gebeligim adete 6 gün vardı erken gebelik testinde silik çıkmıştı hayırlı olsun inşallah 🙏
Havvauslu Sultanbayram ben 3 gün gecikince yaptım net 2 çizgi çıktı ana silik çıktıysa da vardır bence