Sultanbayram Arkadaşlar benim adetim den 4 gün önce test yaptım çift çıkıyor fakat biri silik çizgi sizce hamilemiydim ne demek bu
dezgi Sultanbayram canım inşallah doğrudur ama bende iki test yaptım silik çizgiyle öğrendim daha sonra kan verdim aynı gun ve Değerim 18 çıktı daha başlangıç aşamasında öğrendim yani muhtemelen sende gebesin🙏
kuzeymomsss Sultanbayram bende reglime 2 3 gün kala yapmıştım ve dediğiniz gibi çift çizgi biri baya silik çıktı. O zaman da 3+3 haftalık falan oluyordu sanırım, gidip bir kan verseniz iyi olur bence ☺️
Esmavoles Csnrrr ya ben birsey sorucam ovulasyon testi aldim adetim bittiginden beri hergun kullaniyorum ama hep silik seklinde dunden bugune netlesmeye basladi. Birsey anlamadim ben sizin bilginiz varmi 🤔
Sumiire Esmavoles zaten her zaman iki çizgi çıkar ikisininde en koyu oldugu günü değerlendin internetten arastırabilirsiniz nasıl olduguna
Nergissi Esmavoles ikisi aynı renk olunca yumurtlama zamanı demektir. Tekrar silikleşince de çatladı demektir. Onun dışındaki siliklerin bir anlamı yok. Yumurtlama gününü değerlendirin iki günde bir yapın. Spermlerin kalitesi için
Tlin8321 Sultanbayram ben regl günümde vermiştim gecikmemiştim bile çünkü idrarda çıkıyordu silik de olsa. Kan tahlilinde de çıkar gidip test yaptırmalısın.
Nergissi Sultanbayram kimyasal gebelik için iki günde bir kan testi verip öyle anlarsınız. İki günde bir değer ikiye katlanıyor. İdrar testiyle hiçbir yere varamazsınız. Hamile olduğunuz için silik çıkıyor kan verin artık
Ozum12 Sultanbayram bende öyle öğrenmiştim adet günüme 1 hafta kala öğrendim bendede silik çıkmıştı adete yaklaşıyorum değerlerim yükselmiştir diye düşündüm ama doktorum riske atmadı kan tahlili yaptı 110 du ögrendiğimde