ikiprensesannesiii Busrapolatdemir- ben de çok çektim 36.haftada falandım doktor yatış verdi 1 gün midem yanınca doktora söyledim mide koruyucu iğne yaptılar ay dedim dünya varmış. Hastaneden çıkarken de reçete edilmesini istedim hapını verdi. O gün bugündür midem demedim doktorunuza sorun isterseniz
denizurgun Busrapolatdemir- süt ve elma asla işe yaramadı maden suyu da hepsini denedim sadece Beypazarı geçiriyor ilginç bi şekilde reklam gibi oldu sanki ama 😂😂😂
Kbrumt68 Ayy bende çok kötüyüm kızlar sanki bir alev var miğdemde bide çok yandığı günler kusuyorum mesela biraz önce kustum , bu seferde korkuyorum bebeğim beslenemiyor diye 😔😔
edatopcu27 Dr bana rabiza diye bir mide koruyucu verdi hicbirseyim kalmadı çok şükür ama aylik gebelikten sonra mide koruyucu kullanmaya basladim onun öncesinde kullandığım rennie nin faydasjni sadece yarım saat görüyordum ve hergun Ağrıdan kivraniyordm
Baburhulya Busrapolatdemir- yarın bence git sağlık ocağına hemen yazdır ilaç yoksa öyle yiceklerde geçirmiyor benimde öyle herşeyi denedim ama yok gaviston yada rennie şuruplar ikiside çok güzel şiddetle tavsiye ederim 3 tane birden yaziyolar