Erbe Kaanmoms 24+4 dün 72 yle hamile kaldım şuan 80 kiloyum 8 kilo aldım bence gayet normal ben kilo almıyom bebişim alıp çok şükür
Emine003 Izraka anladım canım sağolasın bana da dün doktorum istersen diyetisyen eşliğinde devam et dedi bilmiyorum ne yapacağımı canım işte erken doğum riskim olduğu için çok dikkat etmem gerekiyo 😔
Beybisininannesi Nur_Nur_ bende 1.63üm ama aynaya bakınca yine de bidon gibi görmüyorum kendimi 😅 bilmiyorum neremize alıyoruz 🤷🏻♀️ Bide doktorumun sadece 10 kilo almalısın demesi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gizemkocar Askiletotomsu tabi olabilir vucut yapisi onemli bu konuda önceki hayat aliskanliklari vs hepsi rol oynuyor
Denizlena Kaanmoms 62 ile hamile kaldım 22+3 deyim 63 kilo oldum ama benim çok kusmalı geçtiği için daha da alırım diye düşünüyorum😂🥰
Rukiyoloji Kaanmoms Eveeet bende 56 ile hamile kaldım 18+5 deyim ve 60 kiloyum ☺️ Bu 2. Hamileliğim 🥰 ilkinde 45 le hamile kalıp 70 le doğuma girmiştim 😳
Arifealkn Kaanmoms Kaanmoms 94 le hamile kaldım şuanda 39 haftalığız ve 95 kiloyum böyle bitircez galiba 🌸
Cnsl32 Kaanmoms 17+2 yim şuan 65 le hamile kaldım 59 um şuan ve hiç alamıyorum ama karnım büyüyo muhtemelen bebek alıyo
Gozzy Edaeren nasıl yaptınız yaa ben de 83 ile hamile kaldım 7 haftalık şu an 81e düştüm ama bunu böyle devam ettirebilir miyim bilmiyorum azıcık gaz verir misiniz 😂🥰
12mommy Gozzy bende dustum canim 91 den 84 87 geri ciktim kaldim oyle alamiyorum ama bebegim aliyor cok sukur bosver bebeklerimiz alsin biz almayalım 😂
Edaeren Gozzy İstiyerek yapmadım 13. haftanın sonuna kadar su bile içsem kustum kaç defa acile gidip serum taktırdım. Açlıktan ağlıyordum artık yemek kokusu hatta yemeğin kendisini düşündüğümde bile kusuyodum ama çok şükür geçti artık biraz daha rahatım