SArslntrk Kaanmoms 25 haftalık hamileyim. 54 kilo işe başladım şuan 62 kiloyum. 5 ayıma kadar almadım sonra birden aldım normal mi 🙄 son zamanlarda daha çok alınıyormuş acaba kaç kilo olurum ☺️
ipekercan 30+2 yiz suan 74 le hamile kaldim suan 60 kilodan yukari cikamiyorum cokta yiyorum arti balik yagi hapi kulllanuyorum vitaminler falann ama 60 dan yukarisi yok☺️
Edaaaa1412 Kaanmoms 15 haftalığız 80 ile hamile kaldım şuan 77 yim bundan sonrasında nasıl alırım bilemiyorum
Gozde1909 Kaanmoms ama herkes ne guzel son zamanlarında almıs merhaba aranıza daha katıldım 5 haftalıgım daha 3 kılo aldım 74 dım 77 oldum neden ben cok cabuk aldım 😔
Izraka Emine003 evet birde kitabı var temin ederseniz daha iyi olur. Facede grup var sultan ile beslenme zayıflama sağlık diye aratırsanız orda yardımcı olurlar
Emine003 Izraka anladım canım sağolasın bana da dün doktorum istersen diyetisyen eşliğinde devam et dedi bilmiyorum ne yapacağımı canım işte erken doğum riskim olduğu için çok dikkat etmem gerekiyo 😔
AleynaaS Emine003 yaa ❤️ inşallah bende sizin gibii kilo veririm yoksa doğumdan sonra ağır yasamlara geçiş yapmak zorunda kalcam :)
Ayca2814 Kaanmoms 49 la hamile kaldım 53üm şuan 🥰 3aylık olduk fazla mı normal mi bilemedim 🤪 Ama normal de hiç ekmek tüketmeyen biriyim hamile kalınca 2dilim yemeye başladım o bile etkiledi sanırım beni 🥰🥰
Nur_Nur_ Beybisininannesi ayy bende 30. Haftadayım 57 ile hamile kaldım şuan 67 yim çokmu kilo almışım anlayamıyorum 170 boyum var senin boyun kaç
Beybisininannesi Nur_Nur_ bende 1.63üm ama aynaya bakınca yine de bidon gibi görmüyorum kendimi 😅 bilmiyorum neremize alıyoruz 🤷🏻♀️ Bide doktorumun sadece 10 kilo almalısın demesi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
tarumar Murgul değer valla önceki bebeğimi de 16 haftalıktı kaybettim doktor ne derse yaparım yok demem geçen hafta kontrolüm vardı doktor istemedi isterse yaptırırım insallah ama bebek geride geliyor şeker olsa ilerde olurdu diye biliyorum ama 🤔🤷🏻♀️