Burcinirak Barlas_mom kız o bende de var ama benim hamilelikten önce de vaedı o yüzden 2 Katı daha fazla.Talcid tablet kullanıyorum öylr olduğu zamanlarda doktorum Bi zararı yok demişti
Barlas_mom Burcinirak Bir daha ki randevum şubatta o zaman gidince söyleyecem doktora birşey yazsın inanılmaz kötü dayanılacak gibi değil ben hayatımda böyle birşey yaşamamıştım
Burcinirak Barlas_mom ooo çok varmış aslında.Numarası varda ara ya da mesaj at bence.Gaviscon ya da talcid kullanabilir miyim dayanamıyorum diye.Ben vallahi ilk 3 ay ilaç içmemek için çekyim ama nasıl çektim anlatamam.Dayanılmıuor 🤦♀️
Barlas_mom Burcinirak Numarası yok ki vermedi daha bu şehire yeni taşındık biz 26. Haftada başladım zaten bu doktora daha yeni 🙈
Burcinirak Barlas_mom hımmm.Bizde 26 haftalığız 😁☺️ Bende şimdiye kadar gittiğim doktor vaedı onu değiştiricem sanırım Bizimde randevunuz cuma günü.Doktor biraz soğuk ve ilgisiz gibi.
Barlas_mom Burcinirak Benim şuan 29+3 25.haftadan sonra bu şehire geldim yani başından beri aynı doktora gitseydim numarası olurdu eski doktorumun numarası var saat kaç olursa olsun cevap verirdi. Şimdi ona gitmediğim için yazamıyorum 🤣
Burcinirak Barlas_mom ☺️☺️ İste kız verir belki.Ay benimki var da ne sanki aramaları açmıyor mesaj atınca ds 1 gün sonra cevap veriyor 🤦♀️