SusamTanecigi Bebegimveben0811- 36+1 olduk 12 itibari ile sağlıkla gelsinler son günler hiç geçmiyor sanki hareketler kısıtlandi iyice artık bende sizin nasıl geçiyor
Bebegimveben0811- SusamTanecigi benim artık son haftalar zor geçmeye başladı kalkamıyorum yatamıyorum uyuyamiyorum eğilemiyorum 🥺 bol bol su iç artık yeri daraliuo suyu azalıyor haliyle hareketleri de tabi 😥
minikprensesimm Son 2 haftam kaldı zorunlu sezeryan hala çantamız hazır değil 10 aylık bebepim var vakit bulupta ütü yapamıyorum çantamı hazırlayamadım daha
eceturan Bebegimveben0811- 33.haftadayim. belim yatakta agriyor. Bide catim aciyor dondugumde catirdiyor. Benim zaten bir o yerin catirmadigi kalmisti 😀
Bus21 37+3 ince ince sızlamalar yasıyorum ve bu gece inanılmaz ter boşaldı her şeyi doğurucam galibaya yoruyorum 🤷🏻♀️😂
-momymomy3 Bebegimveben0811- 32 haftalık olduk bizde. Son durum bol mide yanmalı,kabız sorunsallı, bel ağrılı bacak kramplı, doymamalı geçiyor günler 🙈
mekutlu12 Bebegimveben0811- 38+0 🤰🏼 Uyuyamıyorum 🤷🏼♀️ Ağrıları sayamıyorum artık ama son günler diye sabrediyorum heyecan dorukta 😃