Morprenses donmezzderya ben 32 de kontrole gittiğimde bas aşağı dönmüştü kötü bi durum değil olsa doktor söyler. Rahim ağzını ölçüyor bunun için
donmezzderya Morprenses evet evet ben gündüz yukardaydı biraz yoruldum ondan mı oldu dedim de değilmiş
semakulekci donmezzderya Bende 32. haftadayım 2 gün önce gittim hastaneye kasıklsrımda çok ağrıyor hatta onuda belirttim baş aşapı dönmüş baskı yapıyormuş. Alttan muayene etti rahim ağzı kısalığı veya açılmam var mı diye yok normal bir durum yani 😊
Momydemet semakulekci rahim ağzı kısalığını ultrasondan da görebiliyorlar sanki 🤔 yanlış mı biliyorum
donmezzderya semakulekci bende sancı girdi agezmekren geldiğimde korktum söylicem de belki bakar bişey varmı
semakulekci Momydemet Evet görüyor ama erken doğum riski varmı diye açılmama da baktı aynı zamanda bakmışken ölçümde yaptı.
donmezzderya iremnurkidiman06 normal canım benimde yandı sağ taraftaydı başı hep hıçkırık orda atıyordu
semakulekci donmezzderya Bakabilir onlar garantiye almak için yapıyor bazen normalde çatı muayenesine daha çok var ama erkenden baktı size de bakar belki.
semakulekci donmezzderya Bakması iyimidir bilmiyorum ama takip etmeleri iyi bir şey bu haftalarda kritik haftalar çünkü 😊 artık muayeneleri de 2 haftaya düşürüyorlar bildikleri için rabbim vaktinde aldırsın kucağımıza