donmezzderya Hıçkırık tuttuğunda kafası sağdaydı sonra normal düz oldu mideme doğru bugünde aşağıya dönmüş aşağıya doğru hıçkırık tuttu şimdi farkettim varmı öyle olan
elaweannesi donmezzderya walla benimde öyle oluyor geçen aşağıda normal posizyon almış dedi gittim yarın 37+5 gidicem bence değişti ama bakalım
semakulekci donmezzderya Bende 32. haftadayım 2 gün önce gittim hastaneye kasıklsrımda çok ağrıyor hatta onuda belirttim baş aşapı dönmüş baskı yapıyormuş. Alttan muayene etti rahim ağzı kısalığı veya açılmam var mı diye yok normal bir durum yani 😊
donmezzderya elaweannesi gündüz yıkatsaydı çünkü hıçkırık tuttuğunda anlıyorum nerde başı olduğunu şimdi aşağıda vajinaya yakında başı korktum bende
donmezzderya AdenEva erken diye düşündüm gündüz yukarıdaydı hıçkırık tuttuğunda anlıyorum bir anda dönünce birse sancı oldu hafiften dedim yazayım
AdenEva donmezzderya yok zaten haftanız da artık müsait bebeğin konum alması için. Benim 20. Haftadan beri baş aşağı 🤷🏻♀️ bi sorun teşkil etmez korkmayın içiniz rahat olsun
Morprenses donmezzderya ben 32 de kontrole gittiğimde bas aşağı dönmüştü kötü bi durum değil olsa doktor söyler. Rahim ağzını ölçüyor bunun için
donmezzderya Momydemet çok yaramaz olcak desene benim narin narin kıpırdıyor bazen yapıştırıyor naptıgı belli değil 😂
iremnurkidiman06 @donmezzderya bende 28. Haftadayım yan duruyordu en son bebeğim normal değil mi kızlar çok korkuyorum 😔
donmezzderya iremnurkidiman06 normal canım benimde yandı sağ taraftaydı başı hep hıçkırık orda atıyordu