Ebru2432 Merhaba arkadaşlar 7+3 hamile olan varmi bu aylarda doktora gidip görüntüsü nasıl ve ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz kalp atışını hisseden varmi
Heng Ebru2432 bende bugün 7+1 im kese göründü ama henüz bebek görünmedi inşallah cuma gideceğim görürüz bizde 🤲🏻
Hanzademerve Ebru2432 bende 7. Haftama gircem daha kalp atısına gitmedim korkuyorum gitmeye ya atmazsa diye 💆🏼♀️💆🏼♀️💆🏼♀️ Ama malesef eşim randevu aldı çarşamba günü gidicem bakalım nolcak haber veririm
Bebis_ Ebru2432 bende bugun 8 haftalık oldum 6+6 da kalp atışını duydum ama çok az daha küçük demişti doktor
Suhedaaaa Kalp atışını duyabilirsiniz ultrasonda, bende mide bulantıları, karın ağrısı ve migren atakları vardı.
Ebru2432 Suhedaaaa ama ben hissetme değilde böyle sanki atat damar atarsa onun gibi bir his oluyor bazen peki ultarasinda görüntüsü nasil col merak ediyorum 2 3 hun sonra gidecem
Ebru2432 Zehra9616 ama ben hissetme değilde böyle sanki atat damar atarsa onun gibi bir his oluyor bazen peki ultarasinda görüntüsü nasil col merak ediyorum 2 3 hun sonra gidecem
Zehra9616 Ebru2432 o olabilir ara ara hissedersin evet ama onun icinde erken cnm uzum kadar bisi iste anca okadar bile zor 😃
Asel6501 Ben gittim 5 haftalıktı kese var bebek yok dedi 10 gün sonra gel dedi inşallah kalp atışını duyArım 🤲🏻
AleynaaS Asel6501 oyy inşallah aynı durumdayız keseyi gördük 2 hafta sonra tekrar gel dedi günler geçmiyo 🥺
Ebru2432 Asel6501 beta kaç sızım benim ilk duyduğumda 1000 üzereydi kese vardı yol kesesi de içinde vardı kalp atışı de vardı sadece ilk baktığımda gec yerleşmiş dedi bakalim yarin obur gun gudecez bugun 7+4olduk
Ebru2432 Heng stres yapma bence belki gec yerleşmiş olabilir benim de öyle mesela şuan 7+4 normalde 8+4 falan olmam lazim
Heng Ebru2432 inşallah görürüz daha öncesinde bir kanamam oldu geçen hafta kese yerinde yolk kesesi de var dedi kalp atışını duyamadık ama inşallah bu sefer duyarız
Ebru2432 Zehra9616 senin şu an kaç oldin ya valla ara ara böyle atar damar hani atar ya onun gibi oluyor yarim gidecez bakalim nasil olacak görüntüsü az da olsa belli olacak mi
Zeynephilal Heng benimde beta 9000 kese göründü bebek görünmedi pcos var gebelik süresinide hesaplayamıyorum o yüzden sordum
Heng Zeynephilal bana da çok öncesinde gittiğim doktor sende var demişti sonrasında tekrar doktora hiç gitmedim bu konu hakkında son âdet tarihime göre benim de geç döllenme görünüyor çünkü aynı durumdayız galiba 🙂
Zeynephilal Heng olabilir . Böyle oluncada bebek görünmeyince strese giriyorum aksilik mi var diye insan düşünmeden edemiyor