Buketnar 38+0 olduk. Çok değişik bir heyecan var içimde 🤷♀️☺️ İçimde hareket ettikçe kelebekler uçuşuyor 😬😬😬😬
Carsaflianne Buketnar bu haftalarda insan fazlaca sabirsiz oluyo bende 37+2 haftaligim ama artik sanci baslasa suyum gelse diye bekliyorum dogurasim var yaa 😄🤗🤣
EsraPureLoveAkyol Buketnar aynıyızz 😍 İnşaAllah bayramdan sonra olur doğumum ❤️bayram üstü süpriz yaparsa bebişlerimiz 🙈😂
havvataylan Carsaflianne. Bizde 37+2 yiz. Sabirsizim kizimm hemen gelsin istiyorum. Yarin kontrolumuz var bakalim 😌
Carsaflianne Nsbe12 Buketnar biraz ozele kacacak ama esinizle iliski durumunuz nasil kizlar bana doktorum bol bol iliskiye gir dogumu baslatir dedi ise yararmi acaba
Buketnar Carsaflianne bana öyle bişey demedi ama bu göbekle ben yan bile zor yatıyorum 😬 İstesemde olmaz yani 😬😬
Gzdtkn 38+6 olduk bizde. İlişki konusunda doktorumda aynısını söyledi devam edin dedi. Hergün olmasada iki günde bir oluyor. Evet göbekten zor oluyor ama en doğru pozisyonu seçip kolay doğum için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Allah hepimizi bi avazda kurtarsın 🙏🏻
Buketnar EsraPureLoveAkyol kısmet bakalım 😉bana kalsa bugün doğsun 😬 Bugün kontrolüm var bakalım doktorum bayramda falan olacak mı onları soracağım , olmasa bile Marmaris çok küçük bi yer evine giderim 😬😬😬
Pamusekerannesi Buketnar bende bugün gittim 37+3 Ama daha kanala inmemiş çok var inmesine dedi 😯 normalde 4 eylül son gün ama 15 eylüle kadar bile sürebilir dedi. Çok canım sıkıldı ya daha erken doğması için ne yapabilirim acaba? Çünkü sezeryan istemiyorum.
Buketnar Pamusekerannesi canım vala ben sporcuyum hergün düzenli yaparım , 37 ye kadar da çalıştım . Benimki de Doğum pozisyonunda ama kanala İnmemiş 😬yanı ne yaparsak yapalım o istediği zaman gelecek sanırım 😬
Nsbe12 Buketnar bnm ki kanala ineli 1 hafta oldu. Doktor hesaplamasina gore bu hafta gelmesi lazm ama asiri akintidan mgde bulantmdan bska belirtm yok. Iliski konusuna gelince hic icmden gelmiyor burnuma sinek konsa kowamam o kdar yani 🙃
Deletedmom397 Nsbe12 benimki pembemsi değildi ama öylede olabiliyormuş renksizde olabiliyormuş normal akıntıdan farklı daha fazla ve yapışkan