Eckd 34+2yim normal istiyorum çatı muayenesi henüz yapılmadı 37yi bekliyorum sabırsızlanıyorum, vajina kemiklerimde ağrı var bir haftadır doktor bebek kanalı hazırlıyor dedi, zaman geçmiyor ya
Gmzr Bende 37.haftanın ıcındeyim yarın kontrolum var umarım dogum seklım belli olur artık gunler geçmek bilmiyor
Eckd Gmzr evet cidden sürekli 37olsun diye bekliyorum bir de home office çalışıyorım 37den sonra çalışmayacağım biraz geriliyorum mesleğim gereği her dk doğum düşünüyorum heyecanla
Gmzr Eckd bende iki hafta once ayrıldım izne işide bırakınca aklım sureklı dogumda acaba nasıl olur dıye bişeyler bellı olsun istiyorum artık 🙈
esredn 36 dan selamlar. Ben de heyecanla bekliyorum. Doğum normal gözüküyor fakat bel fıtığım olduğu için durumum biraz karışık. 2 fizik tedavi doktoru görüşü aldım. Perşembe günü bir doktora daha gidip karar vereceğim. Gönlüm normalden yana. Doktorum da risk almak istemiyor bakalım.
zynpada Nureda12 36+5 den selam :) doğumumuz sezaryen olacak. 34 de gelmeye kalkışan ve apar topar ciğer geliştirici vurulan oğluşum gelmekten vazgeçti 😅 nst de sancımız yok artık. Doktorum da gün vermiyor doğum dalgalarını bekleyip o zaman alıcak :)
Nureda12 zynpada ah aceleci sandığımız ama yolunu gözleyen minikler🤭 35 de geliyorum dedi durdu şimdi 37 sancımız çıkmadı şuan nstde yazıyorum😂
Buket_dadas Nureda12 38+3deyim oglum dogum pozisyonda ölüyorum 1 santim cılnayla anamı aglatı gecen hafta 1 sntim acılmaydı adım atamıyorum kızlar ne yapcam ben
Selin12- Nureda12 ben de çok zorlanıyorum benim birde erken doğum riskim var 35+2 den beri acil sezeryan a alacaklardır cok şükür 36 ya girdikdik
Selin12- Nureda12 benimde 35 haftalık ken nst Dr sancim 80 lerde 90larda çıktı acil sezeryan a aliniyordum dikislerinin patlama riski olduğu için çok şükür serumlarla durdu
Bebegimveben0811- Nureda12 tarih-i nasipse bu hafta alıcaz tam 36 haftalık olduk 🌸 makat gelişliyiz sezaryan 🤰