Mevludedamgaci neannemioluyorum fıkır verenler illaki oldu , ama ötesi olamaz kimse karışmamalı böyle bir konuya anne ve baba belirlemeli🥰
Ozge neannemioluyorum annem bazen bulduğum isimlere hiç hoş değil diyip duruyor. En sonunda dedim ki anne bunu kaynanam yapsa ne karışıyor diye sinir olursun. Lütfen yapma dedim. 😂 Eltim de oğluna ve kızına kayınvalidem ve kayınpederimin adını koymadığı için bende koymam dedim zamanında eşime. Bakalım cinsiyet bi belli olsun da bakacağız.😂
neannemioluyorum Nihal-7 hahaha gerçekten iyi yapmışsınız isteyen kendi doğurup çocuğuna koysun yanii😀
gulsumm__ neannemioluyorum ilk oğlumun adı Giray Alp o zamanlar dediler vay anam neden iki isim sadece Giray olsun vs dendi. Dedim biz böyle seviyoruz istersem 10 isim koyarım 😅😅 şimdi daha isim belli değil ama yine iki isim olacak karışanlar elbet olacak yine fasa fiso 😅 içinize sinen ismi koysun herkes 😊
neannemioluyorum anonimgelin hahahah kız nasıl hazır vermişsin cevabını öyle hem niye kendi koyuyormuş ki😀
neannemioluyorum Deletedmom2265 hahahah aynen okunarak biz doguracagız ama ismi onlar seçeçek yok ya 😀 yani eskiden söz hakkı bile tanımamıilar çoğu anneye ne üzücü
neannemioluyorum gulsumm__ evet sonuçta annesi babası olarak biz sesleneceğiz evinizde yuvamızda bize özel bir şey bu
gunannesiii neannemioluyorum daha koymaya karar vermediğim düşündüğüm isimlere laf arasında onu da koymazsınız ya, o olmaz falan diyolar. İsim değil de soyisim gibi duruyor,yok köpek adı gibi vs vs herkesin bir fikri var 🤦🏻♀️
balbebek412 neannemioluyorum keske cevre olsa umrumda olmazdi, biz esimle anlasamiyoruz ve bu beni coook uzuyor.
2erkekannesiii İsim konusunda kimseye danışmadım müdahale etmelerine de izin vermem zaten kayınbabam sevmez 2.oğlum olacak adam bırakın ısrarı ricayı sormadı bile ne koyacaksınız diye sağ olsun siz bilirsiniz zorluğu çeken büyüten sensin dedi
bb000 neannemioluyorum koca iki ailede bir tek kayinvalidem seçtiğimiz ismi beğenmediğini söyledi halbuki fikrini sormamistik bile nasıl ne dersin güzel mi demeden pat diye dedi ben beğenmedim diye eşim de sen iki tane doğurup isim koymuşsun sana yeter dedi hahahahs sonra bana bi yürüdü oğlundan yüz bulamayınca ben de beğenmediyseniz torunum diye seslenirsiniz ismiyle hitap etmenize gerek yok dedim kapadık konuyu ama bıraksak karışacak yani hahahah
neannemioluyorum bb000 aman Yarabbi niye beğenmemiş neden yani 😀 iyi yapmışsınız kız herkes yerini bilsin
Betl neannemioluyorum eşim can ismini istiyordu bekarliktan beri sonra nasıl olduysa kayınvalide her yerde ben istedim o ismi diye anlatır eşim başka bir isim asla istemedi soyluyene sen dogur koy o adı derdi 😃