Emba1406 Bende 38+2 yim hic bir belirti yok normal doğum dedi doktorum bakalım prensim ne zaman gelicek 🥰
papatya-123 Liyuzamom Allah kolaylık versin Kalmadı artık ben 40. Hafta içinde gelir diye ümit ediyorum bekletmezler inşallah sağlıkla günleri dolunca gelsinler
Umutmavii 38+2 den selamlar hala bazen midem bazen idrar torbam baskılanarak yaşıyorum. Bazen diyorum doğacak artık herhalde bazen diyorum yok canım hiç sancım yok bu beni sona kadar bekletir. Sabırsızlanıyorum hep aklım rüyalarım doğumda
Nisan4523 Zadekuzu Evet ilk gebeliğim. Sezaryen olacak benim. O yüzden 28 ocak tarihine gün verdi doktorum Yani 39+1de doğmuş olacak inşallah. Sizin peki ?
Kkbbra papatya-123 38+3 Babygirl bekliyoruz 🌸 sancım vss yok evde iş yaptıkça sol bacak kasıgım a agrı giriyor yürümekte zorlanıyorum bel agrılarınında unutmamak lazım tabi yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek
Zadekuzu Nisan4523 benim ikinci gebelik ilki normaldi. Bunda da bir aksilik olmazsa normal olcak. Saglikli dogsunlarda artik 🙏
Ocakbebegi benim vajinamda çok ağrı var kemiklerim zedelenmiş gibi başka böyle olan var mı? 38.haftadayız arada kasılmalarım da oluyor. Karnım aşağı indi yarın kontrolüm var bakacağız bebiş kanala inmiş mi
papatya-123 Ocakbebegi Bende öyle olmuyor sadece batma oluyor ara sıra, karnın inmiş diyorlar bana da ama aşırı bir fark hissetmiyorum ben. 19unda randevum var biz de o gün bakacağız ne durumda