papatya-123 Bugün 38+0 oldu doğuma dair herhangi bir belirti hissetmiyorum. Bebek aşağı gittikçe baskılıyor, ağırlık artıyor, hafif batmalar ufak tefek kramplar ama yalancı sancı vs yok her şey normal gidiyor. Sizde durumlar nasıl?
Ruzgarperisi papatya-123 37+0 haftaligiz. Ağrı sızı yokta. Sadece haraketleri can yakıyor .aşağıya baskı taptiginda.mide yanması var.boyle devam ediyoruz şimdilik.
Zadekuzu papatya-123 bizde 37+3 olduk midemde rahatlama var bazen aşağıya baski yapiyor ama onun dışında ne sanci ne nişan var beklemedeyiz😊sizlerinde nefes almada midede bir rahatlama oldu mu?
nurdgnn papatya-123 bu gun bende 38+0 oldum ne gelen var ne giden agri sancı vb hiç bir şey yok sürekli merdiven inip cikiyorum
Ymnzgr papatya-123 gece 00.00 dan sonra 38 +0 olacam bendede bir tık yok baskı vs de yok biran önce gelsin istiyor insan. Bide doktor normale uygun dedi bekliyecez Rabbim sabrını versin geç olsunda güç olmasın
EsrakeNan 36+5 aynı durum bndede var bel agrısı karın kasık agrısı cekıyorum doğuma dair bisey yol 😂 durdugu yerde durmuyor cocuk hop yukarda hooppp aşşağıdaa 😂😂 sizin doğum normal mi
papatya-123 EsrakeNan Evet normal inşallah, benim bebiş de öyle durmuyor sağ olsun 🌝 Sizin azıcık daha varmış gününüz ilk gebeliğiniz mi
papatya-123 Ruzgarperisi Dimi, baskıları ya mide ya idrar kesesi ya ciğerler mutlaka etkiliyor sizin bebek de hareketli herhalde
papatya-123 Zadekuzu Nasıl anladınız bunu ben his olarak biraz ciğerlerimde rahatlama oldu gibi ama net olarak konuşamıyorum. Kasıklarımda da acayip baskı var diyemem
papatya-123 Ymnzgr Çok baskı bende de yok arada bir oluyor genelde uzanınca, muhtemelen hareketleri sertleştiği için öyle geliyor. Bana da normal dedi demek ki iyice yaklaşınca gelecek belirtiler belki de sürpriz 🤩
Liyuzamom papatya-123 38+3 kendini taşıyamıyorum artık. Bel sırt ağrısı adet ağrısı gibi ağrı her şeyi yaşıyorum ama ne gelen var ne giden 🤷
Ruzgarperisi papatya-123 Evet baya haraketli bir bebek. Afedersin aşağı bölgeye baskı yapıyor.sızlıyor orası.ya da mideme kadar toplanıyor. Bazen popomda bile hiss ediyorum.napiyor anlamış değilim😂😂 kafasıyla sol yumurtalığımı ezdi gecdi ya haftalardır .sol tarafım pert durumda☺️
Zadekuzu papatya-123 gobegimle gogsum arasindaki bosluk artti ve uzanirken de karnim agzimda hissetmiyorum.
Liyuzamom papatya-123 uzun süredir var 36 dan beri 🤷 inan ki böylesi daha zor şuan bile bebiş hareket ettikçe canım yanıyor sanki o an sancılı adet olacakmış gbi oluyor 🤷😅 artık gelsin diye napacam bilmiyorum 🤷
papatya-123 Liyuzamom Allah kolaylık versin Kalmadı artık ben 40. Hafta içinde gelir diye ümit ediyorum bekletmezler inşallah sağlıkla günleri dolunca gelsinler