Bir_abla mammaaa33 ay hadi baklım heycanla bekliyorum😁 burda bir kişi daha var geçen onal yazıştık uagleriniz çok benziyor dr ona bir tahminde bulunmamış ama. Ben direk kzı dedim ona ama bakalım ne çıkacak ikinziinki
Hilalzynp Bir_abla 😂😂😂ahaha ben tatmin oldum valla kız Benim ki yani perşembe günü hem devlet hem özel kontrolüm var öğrenicez insallah beraber bekleyelim
mammaaa33 Bir_abla onda hiç sivrilik yokmuş ama 😂 ya bence de o kesin kız bakalım benim bebeko ne ayrıntılıda iyice testisleeini görene kadar ikna olmicam sanırım 😂😂
Hilalzynp mammaaa33 he canım benim bide attgm dedim usg kağıdı degil videodan kesip attm kalitesi de iyi değildi 🤗
Bir_abla mammaaa33 aslında ikinziinki o kada rbenzerli bana videoyu attı ben kesitim videodan bir kaç kare çok benziyor
Hmyt16 Benim başta erkekti ayrıntılı da kız dendi şimdi ne kadar doğru bilemiyorum iki oğlum var hayırlı evlat olsun inşallah ama gönlümden geçen kız
rbulut34 Bir_abla merhaba kız bebek için belirtilere göre mi dediniz doktor bana kız dedi ama güven vermedi ancak 6 aydan sonra kesin bir şey diyebilirim dedi