Haydi Offff evt 15 haftalık kız dedi doktorum detaylı ultrasyona kadar kızım kızım diye sevdim meğerse erkekmiş bebeğim şükür verene 🤲☺️
Haydi rbulut34 merhaba canım 20 haftalıkken yaptım ama benim bebeğim 1 hafta onden gittini söylediler ultrasyonda 21 hafta gözüküyordu
rbulut34 Haydi doktora 15 haftalıkken gittim ve kız dedi ama bir şey almadan beklememi istedi 6 aylık olana kadar bende de ister istemez bir güvensizlik oldu
Haydi rbulut34 ya valla bence anneler hisseder ilk hamileliğimde hep kız hissettim çok şükür kızım var bu hamileliğinde de hep erkek hissettim birde çok farklı geçirdim bu hamileliğimi ordan anladım ama bence sizde detaylıya kadar bekleyin bazen yanılma olabiliyor 😊
rbulut34 Haydi ben hep erkek hissettim hala öyle hissediyorum ama doktor kız dediği için kendimi alıştırmaya çalışıyorum ve vicdanen cinsiyet ayrımı yapıyormuş gibi kendimi kötü hissediyorum 😂 anne olmak cidden zormuş 😂😂
Haydi rbulut34 AYn ole valla canım seni anlıyorum canım bende o psikolojiyi yaşadım bende hep kızım kızım diye seviyodum ama ağzımdan bazen oğlum çıkıyordu bu cinsiyet ayrımıyla ilgili deil bence tamamen his ☺️Rabbim hayırlısını versin cümlemize
Offff Bana kıza benziyor dedi doktor şimdide erkek diyor bende kız hissediyorum bir oğlum var allah bağışlasın ilk hamileliğimden farklı birde kızı solda hissedermişsin doktor kontrolünde hep solda 17 haftalığız detaylıyı bekliyorum net cinsiyeti için
mammaaa33 Bir_abla genelde sizin tahminler tutuyormuş hep görüyorum size soruyorlar 😂 Ocak sonu ayrıntılı 💃🏻
Bir_abla mammaaa33 ay hadi baklım heycanla bekliyorum😁 burda bir kişi daha var geçen onal yazıştık uagleriniz çok benziyor dr ona bir tahminde bulunmamış ama. Ben direk kzı dedim ona ama bakalım ne çıkacak ikinziinki