eusl herkes tabiki oyle degil, ama benim bahanem de eskimez inanin cunku bahane degil, evet giymiyorsunuz kanserojen sizi etkilemez, ama ben onu yaparken sıkca ve cokca temas ediyorum kendi sagligimi neden riske atayim? Kaldi ki o iplerle bebek emzik askisi yapanlar var yalnizca kapi susunde kullanilmiyor, strafor top dediginiz seyi bir kapi susu uzerinde 30 tane kullanan da kapi susu yaptim diyor ben 100 kusur tane kullaniyorum dolu dolu dursun diye mesela icime sinmedigi icin az oldugunda, ya da led kullaniliyor icinde boncuk led kullaniyor ara ara yanip isik veren ama ben bildiginiz ev aydinlatmalarinda kullanilan ledlerden kullaniyorum mesela, o kapi suslerinin zemin kismi bile ham alip kendimiz boyayinca baska duruyor lake boyali aimca baska duruyor yani bunlar basit detaylar ama karsi tarafi her turlu mutlu eder sorun o degil zaten, sorun benim daha iyisi olabilecegini bildigim halde ucuz olsun diye malzemeden kismayi etik bulmuyor olmam. Herkes butcesine uygun olani bir sekilde seciyor zaten, ama ne olursa olsun dolandiricilikla nitelendirilmek uygun olmuyor, sadece kendim icin konusmuyorum karsi tarafin da ne kullandigini nasil fiyat belirledigini bilemezsiniz, ha maalesef para alip urun gondermeyenler var, gorseldekiyle alakasiz urunler gonderenler var o yuzden asil dolandiricilar emegine fiyat bicenler degil para alip engelleyenler bence.