Prensesannesiii03 Selin12- doktor karın çevresi 1 hafta geriden dedi canm minyon bir bebek olacak dedi bende diğerlernin kilolarını gördkçe kendiminkini çok düşük buluyorum
mucizegebelik6 Selin12- nesquik anneye kilo aldırıyor ve şeker yapıyor lütfen net bilmeden yazıp bilgi vermeyin
Seda512345 mucizegebelik6 bende nesquik almıştım ama tozunu değil normal kahvaltılıklarda yenenlerden. Süt katıp her akşam yiyorum onu, bebeğe faydası olmaz mı ? Aldığım paket vitamin açısından iyi üstünde yazılanlara göre almıştım.
Selin12- mucizegebelik6 ben neskuikli süt içiyorum ve şeker yapmıyor normal süt içmediğim için doktorumun tavsiyesi üzerine içiyorum ve çok fazla kilo almadım bebeğim gayet kilosu 2 hafta önden gidiyor doktorum dedi için söyledim bilmesem zaten yazam birde hanfen di dikkatli okursanız eğer yazdığımı orada da belirttim şekeriniz yoksa diye lütfen yorum yapmak için yorum yapmayin
Yesim619 Seda512345 Dut pekmezi, kayısı ve kuruyemiş ler özellikle çok önemli besin gelişimi ve kemik gelişimi açısından
mucizegebelik6 Seda512345 amniyon sıvın az değilse sıkıp içme derim. Suyu iyice fazlalastiriyor sen doktoruna danış bu konular hassas konular
Selin12- Seda512345 bana doktorum şeker problemin yok onun için günde bir sefer neskuikli süt icebilirsin dedi
Buglem123 Seda512345 Kaşar peyniri muz yumurta ceviz zeytin kızımda düzenli olarak hergun bunları yedim 3kilo 570gr doğmuştu yemenizi tavsiye ederim
Nuraykk Seda512345 bende 25 haftaya girdim 850 gram bebeğim. muzlu süt içtim günnük, ceviz badem ve bol yeşillik yedim. Hamur isini bıraktım gayet iyi gidiyor hamdolsun sana da faydası olur belki. Muzlu süt cok faydalı içine fındık fıstık az blander yap iç