Seda512345 Anneler Merhaba. 24 haftalık hamileyim ama bebeğimin kilosu bana çok az geliyo doktor 510 gr dedi. Sizlerin ki nasıldı? Bebeğe kilo aldırmak için ne tüketmeyelim yardımcı olur musunuz?
Selin12- Seda512345 muz , pestil, yumurta , neskuikli süt, tahin pekmez bunlar kilo aldırıyor yanliz şekeriniz varsa dikkatli olun
FusunF Seda512345 canım şeker yüklemesi yapıldı mı şekerin yoksa havuç suyu iç ye Kaşar muz tavuk et yumurta onu dışında Havuç suyunu 3 hafta içtim 1600 olan bebeğim 2600 olmuştu 3 hafta da 1 kilo almış
Slnn1122 Seda512345 kiloya çok takılmayın ilerleyen zamanlarda illaki alacaktır 2 kilo doğması bile yeterli yeterki sağlıklı olsun ben 4 gün önce doğum yaptım bebeğim 2.400 doğdu çok şükür sağlık durumu gayet iyi küvez ihtiyacımızda olmadı
mucizegebelik6 Selin12- nesquik anneye kilo aldırıyor ve şeker yapıyor lütfen net bilmeden yazıp bilgi vermeyin
Seda512345 Civcivinannesiii bu ara hasta olduğum için doktor normal karşılıyor yoksa o da kilosunun az olduğunu ima etti.
Prensesannesiii03 Benim bebeğimde 24. Haftada 560 gramdı şuan 32. Haftadayız kilosu düşük hala bazı bebekler ne kdar uğraşssanızda kilo almıyor beslenmeyle alakası yok bizzat denedim genetikle alakalı birazda eşiniz yada siz zayfsanz bebekde öyle olabliyor
Seda512345 Prensesannesiii03 ilk gebeliğim öyle değildi eşimle bende orta kiloda insanlarız. Serklajlıyım ve erken doğum riskim var. O yüzden bebeğime kilo aldırmak istiyorum.
FusunF Seda512345 alıp evde sıktım ama yemesi daha zevkli günde 2-3 tane yiyebilirsen ye bence doktorum önermişti bana havuç suyunu gerçekten işe yaradı hergun yiyorum hala 2900 şuan 36 haftalığım
mucizegebelik6 Seda512345 amniyon sıvın az değilse sıkıp içme derim. Suyu iyice fazlalastiriyor sen doktoruna danış bu konular hassas konular
Prensesannesiii03 Seda512345 hmm anladım ozaman bana tavsiye edilen şeyler şunlardı kaşar muz özellikle ikisi çok kilo aldırıyormuş pekmez kabak çekirdeği sade soda ve yeşil mercimek umarım işinize yarar 😊