Bende senin yaşadıklarını yaşadım kolay değil ama iyi düşün herzaman devlet hastanesi abartmayi çok sever benim kızım doğduğunda bebeği salık doğdu elleri halsizdi solunum sıkıntısı cekiyodu kalbinde delik var diye türlü bahane ile kuveze aldılar canım kuvezdeyken birde ben çocuğu çıkarmak istiyorum diyince bana demesinler mi çocuğun kalçası çıkık delirdim 2 bez bağla dediler tamam dedim neyse 2 bez bagladm 1 ay a yakın araştırmada randevusu vardı kuvezde kaldığı için gittik doktor altını da aç annesi dedi açtım doktor yüzüme baktı 2 bez neden var dedi kalçası çıkıkmis dedim kim dedi size bunu 20 günlük bebeğin kalça cikikligini bilmek için 50 günlükken ultrasonla öğrenilir dedi çocuğun kalçası sağlamsa bile çıkık yaparsınız 2 bezle dedi ve biz ultrasona girdiğimizde çok şükür kızımda hicbirsey olmadığını öğrendik o gün vbugumdur devlete gicigim içini ferah tut senin bebeğinin solunumu da gayet iyidir enfeksiyonu falan da yoktur senden ricam ben üzüntüyle yapamadım ama sen yap sütünü sağ bebeğin tek ihtiyacı o bolca süt sağ emin ol enfeksiyon falan varsa bile eğer bebeğini güçlü yapar tek şey üzülme ve sütünü sağ emin ol bak gorceksin