Emlyjams Mnlya hic.bisey olmaz göm gitsin 6 aylık.hamileyim hic bisey olmadi. İlk 3 ay ve çok yersen oluyormuş o
deletedmom209 Emlyjams valla doğurmadım daha nişanım da geldi 3 4 gün önce ama bu gün baktık açılma artmamış hiç yatıyorum evde bakalım
Yildizim Mnlya canım ben doktoruma maydonoz olayını sordum dediği aynı şu şekilde “evet maydonozda düşüğe sebep bir madde var ama onun da etki etmesi için senin en az bir kasa maydonoz yemen lazım dedi”😊
ayaniz Of daha neler ya. Böyle hamilelik zor geçmezmi ya? Sizin için söylüyorum ben bukadar sakınsam orta yerimden catlardım cat diye:)) Maydonoz ödem attıgı için içilmez derler , yani mantık olarak alıp 1 demet yeseniz bile anca etki eder.. Lütfen bukadar sartlamayın kendinizi,rahat olun biraz ..
Emlyjams deletedmom209 valla çok merak ettim hayırlısı ile sağlıklı şekilde dogurursun inşallah canım
deletedmom209 Emlyjams oğluşumla anlaşma yaptık o bayramı karnımda geçirecek bende ona çikolata yediricem şimdilik anlaşmayı bozmadık bakalım 😄
deletedmom209 Zuzuu Baharun2 kız demeyin öyle ya insan herşeyden korkar oluyo bu gebelikte ben ilk başlarda tuvalete bile gitmiyodum nerdeyse çocuk düşecek diye 😂
Baharun2 deletedmom209 ahahah 😂😂😂 bende eşime demiştim ilk başlarda tuvalete gitmeye korkuyorum diye,dışkı mı bu ,çocuk demişti 😂😂😂😂 töbe estf
Zuzuu deletedmom209 çok fazla sakınılan göze çöp batar :) maydanoz ne yapabilir ki canım birde küçük küçük yani :) ne gelirse Allahtan gelir biraz tevekkül etmeli ben iki düşük yaptım sebebi maydanoz olamaz değil mi?
deletedmom209 Baharun2 mala bağlamışız ya 😄 şimdi harbi korkuyom tuvalete gitmeye ıkınsam çıkacak sabırsız
4283eslem Mnlya ben tutam tutam yedim aşırı olmadığı müddetçe ye canım bana doktor halk arasında maydonoz düşük yapıyor diye bilinir sakin yememezlik yapma ye diye birde tembihlemişti
Aybikee Mnlya ben hamile olduğumu bilmiyordum maydonoz suyu kürü bile yaptım, bebek sağlıklı ise hemen 2 maydonozla birşey olmaz merak etmeyin:)
dili Mnlya ben nerdeyse herhün yiyorum salatada yemekde börekte tüket herşeyin fazlası zarar azar azar tüketirsen hiç birşey olmaz
Sevecenanne Ödem atıcı o yüzden içmeyin deniyor. Yeme kısmına takılma o kadar abartmadığın sürece sıkıntı yok
Ecrinimleyla Mnlya canım bu şaka mı 😂😂 nolur şaka de bu ne biçim soru ya maydonozun ne zararı olabilir ki