Seresozge Mnlya cok abartmıyo musunuz 😂😂 ben maydonozu bildiğin limonlayıp yiyorum birşey olmadı. Canın cok cekiyosa korkuyorsan azıcık ye ne olcak
mucizemizibekliyoruzz Mnlya hiç yememelisiniz diye bişey yok. Çok yememelisiniz sadece. Okadardan hiçbişey olmaz bende yiyorum
Ebraradinn Canım ben suyu zararlı diye biliyorum yani ben 5 aydır yiyorum Allah’a şükür birşey olmadı
Zeynepsa Mnlya Ya kim sokuyo bunlari akliniza.ay takilma ye ya.hamburger kola cips hepsinden yedim ama asiri degil kafi miktarda hic de bisey olmadi. Etrafa kulak asma
Ayseakyl Kaç haftalık hamilesin canım ufak ufak bişey olmaz o kadar herhalde bende bazen yanlışlıkla yemiştim çok şükür bişey olmadı
Agg0207 Yok artık daha neler 😃😃 ben kahvaltıda yıkayıp yeşilliklerle yiyorum çokta faydalı kansızlıgın olmaz bir sürü vitamini var
parasetamoll Ben çok yedim öyle doktorum fazla yemediğin sürece sıkıntı yok dedi başlarda limon döküp bi Demet yiyesim gelirdi 😂
Oozzee Ohooo ne olacak ondan yaa?😂 Ben daha az önce akşam yemeğinde yedim salt salt maydanoz😀 5 aydır da yiyorum. Korkma, bi şeycik olmaz🙃
deletedmom209 Zuzuu Baharun2 kız demeyin öyle ya insan herşeyden korkar oluyo bu gebelikte ben ilk başlarda tuvalete bile gitmiyodum nerdeyse çocuk düşecek diye 😂
deletedmom503 Mnlya Yok artik tabii ki bisey olmaz çig yemeyin ilk 3 ay sadece her ihtimale karsi o kadar gozlemenin icindeki napacak ya da cig canin cekse bir tutam bisey olmaz korkma tatlim😀😀