• Gebelik
  • Çok acil - doktor su birikmiş dedi

Kızlar merhabalar 10+3 haftalık gebeyim dün doktor bebek iyi her şey yolunda ama şurada su birikmiş buda düşük riski dedi ilaç verdi benimde kasıklarım karnım ağrıyor bir de iki günden akıntı gibi minik minik su geliyor yaşayan var mı ?

Bir fikrim yok ama üstte kalsın. Ciddi bir şey değildir umarım, geçmiş olsun. 🌼

Benimde kese etrafinda kanama veya su birikintisi olabilir demişlerdi.Dusuk riski var denildi.Progesteron ilaç verdi doktorum fitil şeklinde 12. Aya kadar kullanmami söyledi çok şükür şuan 16 haftaligim ve su birikintisi kanamam gitti bebeğim gayet sağlıklı.Akinti da gebelikte normal diye biliyorum benimde gun icinde gebeligimin basindan beri akintim var canim doktorum normal demişti…

Rabialii vajinadan fitil yoluyla alınması daha etkili demişti doktorum. Ama aldıktan sonra uzanın kalkmayın çok çabuk sıvılaşıyor

Rabialii ben cok arastirdim kesinlikle fitil olarak daha etkiliymis.Ayrica agizdan alindigi zaman cok mide bulantisi yapiyormus.Bende fitil olarak aksamlari yatmadan once idrarimi yaptiktan sonra koyuyordum daha sonra yatiyordum.

Feyza-nur, başlığı Çok acil - doktor su birikmiş dedi olarak değiştirdi.