iki_tospik_annesii Bebiscann Sağol balım Allah razı olsun güzel dileklerin için iyiki varsın iyiki tanımışım seni 😍😍🥰🥰❣️❣️
Bebiscann iki_tospik_annesii ciddi mi ooo yine babaya çekmiş kız bi kendine benzetemedin haa benim gibi 😬😁😍
bebekveannesiii iki_tospik_annesii gözün aydın canım Allah sağlıklı uzun ömür verisn hayirli evlat olsun inşallah 💙💙
iki_tospik_annesii Kumru_ Dikişlerimde birazcık war yaraya tuz basıyormuşsun gibi Paşa iyi çok şükür mışıl mışıl uyuyor
Kumru_ iki_tospik_annesii Oyyş kuzum benim. Boll boll kokla mis gibidir şimdi o. Bu arada benim bebeğimle tam bir ay var aralarında😅
Bebiscann iki_tospik_annesii sağlık olsun artık artık ne idek benimkide tutmadı hiç 🤣😍 şimdi ne yapıyorsun bebiş nasıl
iki_tospik_annesii Bebiscann Uzanıyorum kuzum biraz yürüdüm geri yattım 🥰 Alpaslan Paşa’da emdi uyuyor herşey yolunda çok şükür 🙏
Azizinannesi2 iki_tospik_annesii Sağ saglim kavusmussun pasana iyiki beklemeyip gitmissin gözün aydın analı babalı büyüsün inşallah sağlıklı bir ömrü olur ❤️❤️🤲🤲❤️🙏🙏🙏
iki_tospik_annesii Azizinannesi2 Sağol aşkom Allah razı olsun 🙏♥️ Evet iyiki gelmişim şimdi paşam kucağımda 😍😍