ipekkizim2601 Berfin21210 doktor yeni mi verdi gününüzü çatı muayenesi yaptimi siz mi istediniz yoksa sezaryen bnde 36.haftadayim 37 de gel doğum şekli belirleyelim dedi
Berfin21210 ipekkizim2601 geçen hafta aldık hayır çatı muayensi olmama gerek kalmadı benim tansiyon düzensizlğimden dolayı direk sezeryan dedi zaten ki bende sezeryan istiyordum
Nihaliko Berfin21210 öyle gibi duruyor 🤭 korku ,heyecan ,hayaller hepsi birbirine karıştı günler yaklaştıkça 🥴🤷🏼♀️😁
Nihaliko Berfin21210 ben youtube de bir hemşire dinledim. 1 dk da gerekli ilanları anlattı 🤭 diğerleri bir çantayı anlata anlata bitiremediler 20 ,30 dk 🤦🏻♀️ görende doğuma değil de 1 aylık tatile çıkıyoruz sancaklar 🤷🏼♀️
Caglaluna Ben de 37. Haftamdayımmm an itibariyle 😍 hayırlı doğumlarımız olsun inşallah kızlar 🥰 benim doğum şeklim belli değil henüz pazartesi kontrolüm 😇
Zeysezer Berfin21210 bende 37+1 haftaya çatı muayenesi olcam 🙂 bu aralar hurma ve pilates topu en yakın arkadaşım 😬
Husneeeeee 38+3 bekliyorum artık normal doğum 11gun kaldı artık ne zaman başlarsa doğum Allah’ım herkesi sağlıklı bir şekilde kurtarsın 🙏🙏
Mysunshinee Ben de bugün 28 Ocak a aldım doktorla kararlastirip Ay şaka maka çok az kaldı ya stres bastı 😄
Gkcdila Berfin21210 aynen iyi yapmışsınız sezeryan daha iyi tansiyon varsa Allah kavuştursun inşallah sağlıkla bebişlerimize🙏🏻🥰🤗