melekk13 Kızlar ben baaya zayıfım hamile kalmak ve kilo almak icin dua ediyordum. İnşallah 20 kilo alırım sizce alır mıyım ??
heleninannesi06 melekk13 ne kadar zayıfsiniz bilmiyorum ama ben 47 48le hamile kaldım 23+2 10 kg aldım 😓😓 yinede dikkatli olun bence ❣️
Glsh14 melekk13 geceleri tost yap ye cikolata ye.ben bunlari yedik yedim 4 ayda 6 kilo aldim.simdi yiyemiyorum artik doktorum geceleri yeme dedi🤣
Ffnur melekk13 Bnde 43 kiloyum cnm ve hamillym yeni bende pekmez muz sut bebe buskivisini ezip yiyebilirsn bi ara yapmastm aldm ama sonra biraktm
Glsh14 melekk13 17+5 oldum ama hic mide bulantisi yasamadim o yuzden kilo aldim herseyi cok rahat yiyorum.sende bulanti icin doktorundan ilac iste canim
Mehmetinannesii melekk13 Bende ilk kizima 44le gebe kalmistim 56yla doguma gittim sonuc 1 hafta sonra 45 kiloydu 🤭ama ikinci ve 3.gebeliklerde oyle olmuyor sonrasinda daha cok alirsiniz suan 3.gebeyim 65 kiloyum dha 31 haftaligim
Ffnur melekk13 İns alirsin canm istedigin kiloya ulasirsn bn artik biraktim alamiyorum zaten istahimda yok oyuzden akisina biraktim 😂onceden cok takiyodum 39 40kiloyla evlndm bir bucuk yillik evliyim suan 43oldum bir sure 43 olrak gezerim herlde suan hamiliyem kendimi hamilelik donemnde kilolu gorcem bi sanrm oda alirsam sadeece gobek buyumezse tabi😃
busrafsar Herhalde benm kadar zayıf ve hamile kalan yoktur 😁 en son 42,5tum doktorda ki 40larıda altında hamile kalmıştım şuan iştahım çok var şükür o yüzden bol bol yiyorum ve kilo aldığımı hissediyorum
BusraOzhan busrafsar 39 ile hamile kaldım 60la doğuma girdim ikinciye hamileyim 49la hamile kaldım bu sefer 😂
ceylann18 melekk13 48 le hamile kaldım 44 e düştüm şuan 3.5 aylıgiz 49 kiloyum ikinci hamileligim diğerinde 58 le doğum yapmıştım ama malesef doğumdan sonra tekrar eski halime tekrar döndüm InsAllah bunda birazcık kalır 🤷♀️
Fasulyem2 melekk13 ben de zayıfım ve bulantıma ragmen baya kilo alıyorum hamileyken ne yesem yaramaz normalde şimdi su içsem yarıyo kilolu hamile kalanlar daha az alıyolar bence çevrem hep öyle ilk hamileliğimde 18 kilo aldım ikinci 22 haftalık 8 kilo aldım ve bulantıım kusmam çok oldu ona ragmen. Doğumdan sonra 6 ayda hepsi gidiyor ama tabi umarım bunda da gider 🙏🏻
BusraOzhan melekk13 ben ilk gebeliğimde 39 ile hamile kaldım 60 ile doğuma girdim doğumdan çıktığımda 55tim. Kızım 2.5 yaşında ikinciye hamileyim 49 ile hamile kaldım. Emzirmeyi kesince kilo aldım bende. Hiç alamıyordum ömrümde hep 39-40 kiloydum.
busrafsar BusraOzhan ben iştahlanıp yemek yiyip az kilo aldığımı anladığımda 39dum 😂 son doktor kontrolünde 42,5 çıktım şuan yine almışımdır ay sonu bakcam kaç kilo olmuşum evde tartı yok 😲