Aselimm23 Hfk25 ALLAHın izniyle sağlıklı bir şekilde alırsın kucağına inşALLAH, insanın elinde değil ama hiç evham yapma bende 1 hafta bekledim yavrumu çok ağladım çok üzüldüm sütüm olamadı bin şükür 6cı gün aradılar gidip aldım canımı darısı sizin başınıza
Hfk25 Aselimm23 Amin inşallah sutunuz nasıl geldi peki benimde bi türlü gelmiyor üzüldüğüm için sanırım
Hfk25 Gzdkrkgz Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuveze gerek kalmadan
Hfk25 Meliha__ Amin amin inşallah sizler bunları yazdıkça ben okudukça bana o kadar güzel moral oluyor ki hepinize teker reker teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun Rabbım sağlıcakla kucaklariniza alırsın evlatlarinizi hiç bi sıkıntı sorun yasamadab
Meliha__ Hfk25 aminnn aminn tabiki insan daha da rahatlıyor siz hiç sıkmayın canınızı minik yawrunuz sizi güçlü görsün onlar ufacık bedenleri ile güçlüler🌺 merak etmeyin en kısa sürede bi bakmışsınız artık alabilirsin diye söyleyiverdiler Rabbim en kısa sürede bu süreci kolaylaştırıp size kavuştursun
Hfk25 1elifelif Allah razı olsun hurma yiyorum çok teşekkür ederim Allah evlatlarinizi sizlere bağışlasın Allah ne muradın varsa versin
Hfk25 Aslaninannesi01 bende 3 saate bir sagiyorum ama hala gelmedi sütüm ama inanıyorum gelecek bende öyle kıyafetlerini kokluyorum doğduğunda girdiklerini verdiler
Hfk25 myram1 doğunca kokusunu aldım yaa sanırsam o beni biraz yıprattı doyamadım ama toparliycam ben güçlü olursam oda güçlü olur çok teşekkür ederim
Hfk25 Merve5 bana o kadar güzel moral oluyorsunuz ki anlatamam bana umut veriyorsunuz toparlanma gücü veriyorsunuz Allah razı olsun inşallah yavrumu en güçlü şekilde kucağıma alacam biraz vakit alacak ama yinede alacam baba inanıyorum
Aselimm23 Hfk25 18 litre suyu 3günde bitiriyordum bulgur soğan, kompostolar çaylar solgarın ürünleri neler kullanmadım, ne yazıkki sütüm olmadı stres yaptığım için sana tavsiyem elinden geldiğince stres yapma yoksa sütün olmaz Rabbim yardımcın olsun inşALLAH
gulumse0611 Hfk25 aynı şeyi yaşamışoz kontrole gidip ikizlerimi sezeryanlankucağıma aldm bnde kan akışları yavaşlamıştı birinde o an karar vermek ne zordu hazırlıksızdım 😌 inşallah sağlıkla kavuşursunuz
gulumse0611 Hfk25 14 aylıklar çok şükür iyiler sadece zayıflar biraz kiloları düşük gitti hep ama sağlıklılar buna şükür. Zaten 2200 gram doğmuşlardı ama kuveze girmemişlerdi ikiside 🙏🏻