Merhaba kızlar kontrol diye gidip sezeryan doğum oldum .
Dün sabah kontrol için doktora gitmiştim 36+6 haftalıktim . Nst ye girdim kalp atışları gidip gidip geldi ve hareketlerini hissedemedim . Hemsire doktora göster isterse tekrar çekelim dedi tamam dedim ama o doktor kapısında elim ayağım titredi eşimle mesajlaşmak böyle böyle diye korkmamami birsey olmayacağını söyledi . 36+6 haftaliktim ve bebeğim dönmemisti. Doktorum ultrasonda bebeğin yine dönmediğini ayaklarını kanala yerleştirdiğini söyledi . Sonra boynuna kordon dolandığını riske atmayalım bugün alalım dedi onu demesiyle heyecan korku stres bi anda geldi dışarı çıkıp eşimi aradım ama ne yapacağımı bilemedim bi anda ağlamaya başladım eşimde bugün olsun riske gerek yok bekle geliyorum hemen dedi sonra yatış işlemlerini yaptım kan verdim test verip eve gittim doktor 16:00 de hastanede ol dedi annemler kaynanamlar ablam çelebi eltim herkes bizde toplandı çocuğun eşyaları hazırdı eksik olanları koyduk . Saat 16:00 da hastaneye vardık. Sonra anestezi uzmaniyla görüşüp oraya gittik . Sonra beni hazırlayıp aşağı indirdiler. Belden uyusturdular ve sadece 5 dakika Sonra oğlumun sesini duydum o ani hiç birsey değişmem sanırım.doktrum iyiki almışız kordon çapraz dolanmış kolunun altından dedi ve bebeğimi getirdiler yanıma o an unutulmazdi. Sonra işte odaya fln çıktım oğlumda odadaydi babasıyla. Geceye kadar sorun yoktu aslı sa sorun yok sanıyordum hemşireler bebeğimi aşağı doktora götürüp geri getirmeyene denk . Meğer oğlumda solunum sıkıntısı varmış ve kanında enfeksiyon çıkmış yeni doğan yoğum bakım ünitesine yatış yaptırdık ve bana sadece günde 1 kez görebilecegimi söylediler. Ne yapacağımı bilemedim kokusunu bile tam alamadığım doyamadığım yavrum en az 1 hafta orda kalacaktı. Ve bu tabi banada bağlı sütüm hemen gelirse hem kilo alacaktı hemde iyilesebilecekti . Ama dünden beri sütüm gelmedi belkide hasret kaldığım ayrı kaldığım için ama oğlum için güçlü olup toparlanmam lazım. Kızlar hepinizden Allah rızası için bi dua bekliyorum oğlum için eabbim kimseyi o kapıdan boş yollamasın kimsenin kucağını boş bırakmasın 😔
14.01.2022 17:19 Şükrü Kaan ım seni bekliyoruz bal oğlum 🤲👶😔