Alpmom__ farahinannesi söyledikleri gibi geç döllenme canın. Benim de son adet tarihim 20 Kasım. Hesaplarıma göre 8 haftalık. Ultrasona göre 5 hafta dedi doktor. 2 hafta daha bekle
Elfs farahinannesi 3 ocakta tahlil yaptınız 300 küsür çıktı 6 ocakta doktora gittiniz kese görünmedi bir daha gitmediniz ayın 15 i bugün doğru mu anladım? Bu şekildeyse eğer 6 ocakta tahmini değer 1000 bunda kese görünmemesi normal. Neden bir daha gitmediniz ki?
farahinannesi Do Elfs doğru evet. Dpktor zaten hiç bişey demedi. Bir hafta sonra gel dedi. Sonra gittim randevulu hasta var diye bana bakmadılar. Sinirim bozuldu geri geldim falan. Böyle geçti geçen hafta da
farahinannesi Yarın gideceğim randevu da düşürememiştim o yüzden. Sigortam yok. Özel çok masraflı oluyor
Deletedmom_33 farahinannesi Son adet tarihi baz alınıyor. Benim tüp bebek olmasina rağmen transfer tarihi belli ama bizde son adetten hesaplıyoruz değişmiyor
AyMeh94 farahinannesi merhaba canm.seninki 2 3 haftalik ola bilir.Ultrasonda gorulmeye bilir.1 2 haftaya yenideb git ultrasona gorunucek.Bendede oyle olmusdu gorulmemisdi.sonrasinda gitdim goruldu.
farahinannesi Ben bugğn doktora gittim ultrasonda baktı ama kese gördü. Dedi bebeği göremiyorum henüz. 10 gün sonra gelin dedi. Bu normal mi
Kprn000 farahinannesi evet ilk kese görülür ondan 10 gün sonra içinde bebek görülür sağlıklı bir gebelikse keşke beta değerinizin artışına da baksaydınız kan verip
Hanife_ farahinannesi bende 19 martta son adeti olmuştum canım Nisanda il dışına çıktım Mayıs ayında birliktelik oldu ultrasona göre hesaplandı hep sonra ikili taramada son adet 8 Mayıs olarak belirlendi başlarda net olmasa da ilerleyen haftalarda kesin bı haftanız olcakriry
Veraleyl sizin galiba adet duzensizliginiz var çünkü adetinizden 1 ay sonra yumurtlama günü olmuş, öyle olunca son adete göre hesaplanmiyo bi arkadaşımın öyle olmuştu. kese gorundukten sonra Ultrasona göre hesaplanir büyük bi ihtimal
Hasanbbek farahinannesi Canim benimde çok karışıkti 12+3 de gitmişim Dr ultrasonda ölçümlerinde zaten haftayı söylüyor