farahinannesi 17 kasım son adet tarihim. 14 aralıkta eşimle birliktelik yaşadım. 6 ocakta doktora gittim. Ultrasonda görünmedi. Hala bilmiyorum net. Bilenler yardımcı olabilir mi
HappyBabyy farahinannesi son adet tarihine göre hesaplanıyor. Eşiniz ile birliktelikten ne zaman sonra birleşme döllenme olduğunu bilemeyecekleri için.
dezgi farahinannesi tam regl günlerine denk gelen zamanda birliktelik olmuş muhtemelen geç döllenme olmuştur hamilelik olduğuna göre beta değerin kac çıktı canım
Yagmurdgdgn13 farahinannesi eşinle birlikte olduğun güne degil son adet gününe bakıyor doktor. O yüzden ultrason da görünmez. Geç döllenme gibi.
farahinannesi Son adete göre 7 yi çoktan geçmiş oluyor yalnız. Ama birliktelik olmamıştı. Nasıl olucak anlamadım
farahinannesi 17 kasımda adet gördüm. Eşimle ayrıydık. Sadece 1 ay sonra 14 aralıkta birlikte olduk. Ama kasımdan beri adet görmüyorum
elifpgzlkya4 farahinannesi büyük ihtimal eğer korunmasız ilişkiye girdiyseniz ordan hesaplanacaktır çünkü 17 kasımdan hesaplanirsa şimdiye 2 aylık olmanız lazımdı ultrasonda görünurdu 14 aralıkta hesaplanirsa şuan 4+4 oluyorsunuz haftaya tekrar muayene olun derim
dezgi farahinannesi tekrar bıktırdınız mı peki sağlıklı artış oldu mu diye tahmini olarak şuan 6000 7000 lerce olmalı yada içiniz rahat etmiyorsa vajinal muayene ile bakılabilir kese o zaman daha erken görünüyor
dezgi farahinannesi canim tqhmini beta değerine göre de gözükmesi lazım aslında ama sen içini ferah tut ve bence yarın sabah kan verip değerinin kaça yükseldiğine bir baktir once
dezgi farahinannesi net bilgim yok ama yumurtlama geciktigi takdirde dollenme de gecikiyor bu yüzden öyle deniyor diye biliyorum. Sen en doğru cevabı beta değerine baktırdığım zaman alırsın inşallah büyümüştür sağlıkla doktorun kan istememesi de çok saçma