Baloglumveannesi Snmozgr canım 33.haftandan çatınım dar olduğunu nasıl anladı acaba doktorun çatı muayenesi 38den sonra yapılıyor diye biliyorum
Snmozgr Baloglumveannesi sancim vardi vajinadan gelen alttan muayne edecekti vajinal tuşe varya onunla bakamadi girmedi bunun girmediği yerden çocuk asla cikmaz dedi çatı kemiklerin çok dar dedi
Baloglumveannesi Merveee12 benim 35. Haftam bitecek hafta başında kontrolüm vardı 38de çatı muayenesi yapılcak dedi çatı muayenesi açılmayı tetiklediği için son haftalarda yapılıyormuş 33 erken geldi bana biraz
Gxxxe Merveee12 kac haftaliksin canim bende arife gunu sezeryan olacak sanki hic dogurmayacakmisim gibi 38+¹de alacak
Snmozgr Merveee12 sancim vardi vajinadan gelen alttan muayne edecekti vajinal tuşe varya onunla bakamadi girmedi bunun girmediği yerden çocuk asla cikmaz dedi çatı kemiklerin çok dar dedi
Matpk Merveee12 kaç haftalıksınız benım de arefe gunu sezeryan olma ihtimalim var sancılarım var cunku çatım dar😥
Baloglumveannesi Snmozgr canım alttan muayene ettiği tuşe çok minik bişi rahim ağzından girdiriyor sadece kemiğe kadar ilerletmyor ki ilişkiye girilebiliysa muayene ettiği şey yanında hiç bişey kalır bence başka doktora daha danış derim
Llkk Merveee12 bende sendenim 40+3 oldum bayramin 1. Gunu suni sanci verecekelr bizimki gelmedi gelmiyor😂
Merveee12 Llkk benım arkadaşıma da verdıler aynı sancı ama açılma olmadı acı cektı boşuna sonradan sezeryan oldu ☹️ Benım çatım dar kesın sezeryanım 😕
Llkk Merveee12 olsun hic bisi bosu bosuna degildir bence sezeryan ne olursa olsun en son ihtimal olmali sonucta dogum degil ameliyat...
Merveee12 Llkk o zaman bekle insallah kolay bı Doğum yaparsın normal olur daha ıyı ama olmazsa yapcak bısey yok
Ceren35 Merveee12 ay yeni gordum hazirim sabahin olmasini bekliyorum heyecan korku karmasik duygularla sen nasilsin :)
Miniklerim03 Benim dr um catı muayenisi yapmamıstı bile o dogum anında belli olur dedi cnkü acılıp acılmadıgı darlıgı dogumda belli olckmıs ben normal yapmıstım ilk cocugumu bazı dr lar basite kacmak için sezeryan diyolar hemen korkutuyolar bi nevi yok catı dar kalb atısı yavasladı hop sezeryan alıyolr