elaweannesi iki_tospik_annesii ay maşallah hadi sağlıkla gelsin budum inan yüzüm güldü postunu gördüm girmeden😂😂
minikveeannesi iki_tospik_annesii bende 37. haftadayim dua eder misin suan sizin duaniz kabul olur adim mehtap az kaldi doguma
iki_tospik_annesii SerraveAnnesii Sağol cnm 🙏 tüm hamişler inşallah saglıkla alırlar bebişlerini kucağına 🙏♥️
iki_tospik_annesii minikveeannesi Bende 37+6 günlüğüm canm Rabbim Sanada en güzel doğumları nasip etsin inşallah 🙏 sağ Salim kavuşurusb bebeğine 🙏🙏♥️♥️
Bebiscann iki_tospik_annesii öylemi aşkım dur sana dua okuyacağım Rabbim sağ salim kurtarsın sizi inşallah bebeğim çok mutluyum hiç korkma herşey çok güzel olacak🙏🙏😍❤️❤️❤️❤️😘
Birminiksusamtanesii iki_tospik_annesii rabbim bi avazda kurtarsın sağ salim kavuş inşallah bebeğine sancı geldikçe bol bol dua et kolayca doğurursun inşallah ❤
Teusa iki_tospik_annesii Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, bana da dua edin lütfen salı günü ya suni ya sezeryan ben de doğum yapacağım inşallah. Fatmanur💙
iki_tospik_annesii eslemsi Evet cnm öğlen post açmıştım zaten suyum mu geliyor idrarım mı diye suyum geliyormuş onun için almamız lazım dediler