Umranoguzyazar canım hiç üzülme kafana takma,bende çok test yaptım her seferinde başka ezcaneden alıyordum sanki ayıp bişiymiş gibi çünkü utanıyordum,ilk folik aside ve belli hücre canlandırıcı vitaminler kullanmaya başladım ve doktora gittim çocuk istiyoruz ve kontrol olmak istiyorum hormon tahlili yaptırmak istiyorum dedim,yaşımda büyük olduğu için direkt tüp bebeğe yönlendirdiler,bende biraz daha kendimiz denemek istiyoruz 2-3ay daha zaman bize kalsın dedik ama zamanda kaybetmek istemiyorduk yumurta rezervi yaş ilerledikçe azalıyor çünkü,bütün hormon testlerim yapıldı,rahim filmi çekildi,kan tahlili vs hepsi güzel çıktı hiç bi sıkıntı olmadığını öğrenince o kadar rahatladım ki,bebek olacak mı olmayacak mı hamile kalabilecek miyim stresini hemen üzerimden attım ve gün aşırı birlikte olmaya çalıştık yumurtlama günümüzü kaçırmayalım diye,yaklaşık 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim,şu anda karışık duygular içerisindeyim,Tüp Bebek Doktorunun odasına girdim ve tahlimi gösterdim çok şaşırdı,Çünkü 1 ay önce tüp bebek tedavisi için konuşmuştuk ve 1 ay geçince normal yollardan hamile kaldım,merak etme kafandaki soruların cevabı bulduktan sonra herşey yoluna giriyor,en kısa zamanda güzel haberler inşallah,Sağlıkla atlatalım hepimiz bu süreci