Umranoguzyazar stres kesinlikle baş düşmanı bu durumun.. geçen sene ekim ayında hamile olduğumu öğrendim, istiyorduk da zaten ama tutunamadı düştü.. doktorum üç ay sonra yeniden olabileceğini söyledi, korunmadık 1 ay, 2 ay, 3, 4.. Dördüncü ay regl olduğumda eşim ‘bizim çocuğumuz olmayacak galiba’ dedi. Saçmalama dedim neden olmasın bi şekilde olabildiğini gördük yaşadık. Hayırlısı ne zamansa o zaman gelecek elbet ben inanıyorum sen de inan dedim. O dönemde karar verdik bir iki yıl erteleyelim biz bu bebek meselesini diye. Geri çekilmeyle korunuyorduk 🙈 sonra bi gece çekilmedi 🤦🏻♀️ Bi daha aynısı olursa kardeş kardeş yatarız bak diyip uyardım eşimi 😄 o kadar denedik olmadı bu mu olacak dedi, doğru diyorsun ama belli olmaz bu ilk ve sondu dedim. O ay sonu doğum günümdü, aynı zamanda da reglimi bekliyordum. Düşükten sonra birkaç gün geciktiği olmuştu hep. Takmadım kafama. Bi gün eşime dedim eve gelirken test alır mısın diye, çalışıyordum o dönemde nöbetçi eczane mi arıycam tek çizgi görecem diye kafasındayım 😂 iki tane almış aman dedim nasılsa çıkmayacak akşam birini yapayım da sabaha regl olayım. O an iki çizgiyi görünce ne tepki vereceğimi bilemedim 🤦🏻♀️ Eşime gösterdim inanmadı. O kadar denedik olmadı da tek seferde mi oldu dedi ki bence de haklıydı, 5 gün sonra kan tahlili verdim nasılsa olmayacak yine kafasındayım 6bin küsür çıktı sonucum ama hala inanmıyorum 😳 bi hafta sonra doktora gittik keseyi de gördük kalp atışını da dinledik yok hala bişey olacak kaybedicez bunu da diyip hiç ümitlenmiyorum 🙄 20+3üz bugün, sabah hareketleriyle uyandım, akşam kontrolüm vardı resmen gülüyordu minik meleğim ❤️ Diyeceğim o ki Allahtan hayırlısını dileyin, sabredin. Üzerine düşmeyin. Allah her şeyi kararlar. En kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberler alırsınız inşallah 🙏🏻