Ergvn Tontikannesii zor olmadı mı. Ben şu an suniye bağlıyım :( bebek 4 kilo üstünde çıkıyor sezaryen önerdi ama normal de deneyeblrsn dedi bakıyoruz.
Tontikannesii Ergvn zor oldu tabi sancım da yoktu bebek de tersti ama doktorum sayesinde sağlıklı bi şekilde üstesinden geldik 😁 allahım sizin de yardımcınız olsun inşallah
Kayserilim38 baloglusuuumm 41+3de doğumum oldu suni şancı vs verildi ama bana etki yapmadı ki bebeğimi normal doğramadım normalden sezeryana aldılar şimdi kime desem 4220 kg bebeği normal ddogramayacagimi söylüyorlar
Kayserilim38 Ergvn normal düşünüyosan doktorunun beklemesi gerekiyo senin sandın yada suyun gelene kadar beni beklemislerdi
Hazalcemal baloglusuuumm suni sancıdan neden bukadar korkuyorsun ki ben cok istiyorum suni sancıyla dogurmayı
baloglusuuumm Hazalcemal nasıl korkmayayım suni alan kurtarın beni diye bağırdım diye anlatıyor haliyle korkuyorum kendi sancımla doğurmak istiyorum
EsilaMiracAyazEren_Moms baloglusuuumm Valla ben 2 bebişimi de 40+3 te doğurdum ama suni sancı vermediler bana kendi sancımla doğurdum. 🙄🙄