Semra21 ben suni sancıyla doğurdum 42 haftalikti 5 arkadaş girdik doğum haneye bı ben 12 saate dayanıp doğurdum hepsi malesef dayanamadiklari için sezeryan istediler. Evet dürüst olmak gerekirse çok zor normal sancı nasıl bilemem çünkü ne acİlmam vardı ne de sancım vardı . Ama 8 saatten fazla en fazla 3 cm açıldım . Duayla Allaaha , Hz yunus duasını okuya okuya sancılarma dayandım. Epudiral önermedi vermedi doktorum iyiki de almamışım diyorum zaten yeterince sancı çektikten sonra gerek yokmuş sonradan bel ağrısı baki kalabiliryormus bazi kadınlarda , tabi bu benim düşüncem doktorum istemedi. Ben hep diyorum sizden fazla bebeğiniz inanın içerde nasıl cebbeleesiyor doğmak için siz ona yardımcı oluyorsunuz o doğuyor çünkü . Bebeklerimize yardım edelim sabredelim sancilarda unutuluyor mis gibi alıyorsun önünde doğunca ömür boyu gozlerinden silinmeyen bir hatıra kalıyor. Ben herşeyi unutuyorum sancimi falan bile ama kızımın doğduğu anı ilk goedugum anı unutmuyorum.. Rabbik olmyanada nasip etsin bu duyguyu bebeklerini bekleyen annelere de sağlıkla diledikleri gibi kolay bir doğumuda nasip etsin. Korkmayin rahimde eski haline geliyor eskisinden daha da dar oluyor hatta.