Nilufar_1996 Hazalcemal evet zaten çekim falan olmayacak bizim üstüne de kalın astronot tulum aldım çıkarken onuda giydiririm
Hazalcemal Nilufar_1996 bende kucucuk Bi hırka aldım cok hosuma gitmişti onu giydiririm diye dusunuyorum cıkışta kac haftalık hamılesın
Civcivinannesiii Deletedmom623737 saol.canm hemen bakiyorum🥰rüya baştuhan yaziyo bu sayfami acaba🙈 Deletedmom623737
Serifedayan asli3 çok beğeniyorum bu hastane çıkışlarını sizinkide çok hoş nereden yaptırdınız memnun kaldınız mı
S1eda2 Deletedmom623737 nerde yaptırdınız acaba annemler almış bir takım bende sadece isimli tulum yaptırmak istiyorum
Sevaa02 Ozlem2206 yaa çok güzel olmuş Rabbim hayırlısıyla giymeyi nasip etsin. Bizim adımız da Göktürk olacak hiç hevesim yoktu bu isimlilere ama bu çok güzel olmuş.
Hazalcemal Nilufar_1996 bende 36+1subata geliyor dogumum canım Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almak Nasib eder ınsallah
Hazalcemal Nilufar_1996 bende 36+1subata geliyor dogumum canım Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almak Nasib eder ınsallah
Binnur81 Fulyaaa1 bende kızımın adını defne koycam ins ama daha almadım hastane çıkışını görünce bı haveslendim 27+2 yim
asli3 Mavisinannesi2 İnstagramda hobidik diye geçiyor orada yaptırdım 😇 Bu 550 TL idi ama değişiyor 😇