Tubadgn_ Rabiakoksal tuhaf bi durum ya illaha şimdiye kadar belli olması lazımdı şaşırdım hayırlısı olsun insallah 😌
Seherbilgic Tubadgn_ bana da 13. Haftada kıza benziyor dedi ama çıkıntı var o çıkıntı ilk başta hepsinde oluyormuş sanırım 15. De tekrar gidicez bakalım nasip 🤲🏻
Rabiakoksal Seherbilgic banda her gittiğiöde koxa benzşyo ama erkeğede benxiyo diyolardı detaylıda bile kız gibi sankidediler en son gittiğimde de erkek sanki ama kızda olabilir dedi. Bakalım hayırlısı olsun inşallah
ozlem-t Tubadgn_ Doktorum kendinden emin konuştu değişmez herhalde ama öyle bir durum olursa yazarım. 13+0da öğrendim. Yani 2 gün önce 🥰
Tubadgn_ ozlem-t seninle beraber hamile kalmışım benimde bugün 13+2 hayırlısı bakalım değişirse yaz bende yazacam 🥰
ozlem-t Tubadgn_ aaa çok güzel. Maşallah 😍 Takibe aliyorum sizi. Evet ultrason var atarım bir sonraki gönderide
Alini Tubadgn_ Kızdı sonra erkek denildi biz değişir mi hangisi doğru kafamız karıştı diyince doktor bize pipinin fotoğrafını çekti verdi alın bakın kafanız karışmasın artık dedi 😂
Zeynosunannesii Tubadgn_ Haluk ballı ismini görünce hangi hastanede o tecrübeli diye duymuştum yanılır mi acaba gerçi benimde bayram bukandi oda yanıldı
Tubadgn_ Zeynosunannesii canım çok iyi bi doktor gerçekten bana henüz belli değil dedi kesin konuşmadı zaten normalde doğumlarını altin kozada yapıyor muayenesini İstiklal tıp merkezinde bakıyor😅🥰
yeniklasor Sana tavsiyem detaylıya girene kadar kesin deseler bile biraz şüpheyle yaklasman gerçekten yanilmalar olabiliyo. 14. Haftamda %90 erkek dedi hatta bize de gösterdi bacak arasını kordonu görmüşuz meğerse hep beraber 😆 18.haftamda kesin kız dedi 😄